Проблем нямаше в опашката, докато не дойде един господин с

...
Проблем нямаше в опашката, докато не дойде един господин с
Коментари Харесай

Личните лекари: Вече ще трябва да се бием за ваксини ли?

" Проблем нямаше в опашката, до момента в който не пристигна един господин с костюм и не пререди персонални лекари, чакали над 3 часа, без вода и храна, с цел да вземат ваксини за пациентите си ". Това разгласи пред Българска национална телевизия доктор Георги Миндов, ръководител на Сдружението на софийските общопрактикуващи лекари и заместник-председател на Столичната гилдия на Българския лекарски съюз.

По думите му представител на ВМА е прередил десетки персонални лекари, чакащи за флакони РНК ваксини пред столичното РЗИ.

Вчера денят беше единствено за лекарите, които трябваше да слагат втора доза, само че се позволиха хора, отнякъде пристигнали, някой взема решение да наруши правила , уточни още ръководителят на Сдружението на софийските общопрактикуващи лекари.
 Личните лекари още веднъж се редиха на опашки за ваксини от
Личните лекари още веднъж се редиха на опашки за ваксини от " Астра Зенека "

Недоволстват, че чакат по 2 часа на опашка и си потеглят празни

Вече ще би трябвало да се бием за ваксини. С какво нашите пациенти са по-лоши от тези на ВМА, попита доктор Миндов. Според лекаря е нямало задоволително добра организация за раздаването на флаконите, както и оповестяване на наличните препарати. " Лекарите се подлагат на унижения ", съобщи още медикът.

" В коя страна бият лекарите, които желаят да имунизират? Как желаете да имунизираме ", попита още зам.-председателят на Столичната гилдия на БЛС и добави, че ще бъдат принудени да наемат охранителни компании.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР