Проблем, който ни противопостави, той е донякъде обективен и донякъде

...
Проблем, който ни противопостави, той е донякъде обективен и донякъде
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Най-висша наша отговорност е националният интерес.

" Проблем, който ни опълчи, той е ненапълно справедлив и ненапълно индивидуален, липса на единно болшинство. Така ни излъчи българският народ, само че това докара до всевъзможни обединения и ситуационни решения. Това е неустойчивост, това е липса на предвидимост, това роди спекулации - кой е по-креслив? Напоследък още веднъж се оформя една разграничителна линия - положителните против неприятните. Статуквото против смяната. Всички в тази зала сме статукво, тъй като думата " статукво " значи сегашното, съществуващото положение на взаимоотношенията " - съобщи изрично Корнелия Нинова.

" Искам авансово да ви благодаря за това, което направихте, с цел да може част от нашата обществена стратегия към този момент да е реалност, само че желая и да посочи, че се разбра в този парламент коя е лявата партия и какво значи с леви ограничения да постигаш леви резултати. Разбира се, знаем, че с 24 депутати нямаше по какъв начин да успеем, по тази причина ви благодаря, че подкрепихте " - добави още ръководителят на Българска социалистическа партия.

Корнелия Нинова посочи и измененията, които са съумели да осъществят по време на мандата си:

" Внесохме декларацията за Шенген, подкрепена от целия парламент, или най-малко от тези, които участваха. Абсолютна централизация върху най-важният, съгласно нас, въпрос сега във вътрешната политика - цени, инфлация, безценен живот, беднотия и неравенства " ;

" Помощ за над милион и половина българи, с помощта на самодейността и настояването на Българска социалистическа партия за България " ;

" 282 хиляди възпитаници с безвъзмездни учебници, половин милион, работещите небогати с увеличена минимална работна заплата " ;

" Помощ за учениците от 1-4 клас и техните фамилии с 300 лева при започване на образователната година. Спасихме детските ясли от закриване " ;

`Помогнахме на общини, лечебни заведения, читалища и библиотеки, като страната поема сумата над 200лв за ток и по този метод ги спасихме, тъй като бяха оставени на свободния пазар, само че се радваме, че за тези къси 4 месеца, ние от Българска социалистическа партия за България, успяхме да защитим лицето, същността на партията си и да можем да кажем почтени пред българските жители, че част от това, което поехме като задължения го свършихме ".

" Остават ни два месеца акция, това е и малко и доста време. То е малко за тези, които още не са узрели до държавническото мислене, че сме изправени пред бездна, и че в случай че продължаваме по същия метод ще падам в нея като държава- не като обособени политически партии " - безапелационна бе тя.

Тя съобщи, че счита, че Българска социалистическа партия за България са тези, които осъзнават какво ги чака и каква отговорност би трябвало да поемат! Тя дпълни, че Българска социалистическа партия за България е коалиция, която следва своята линия на национална виновна партия с първа задача - благосъстоянието на българския народ и подобряването качеството му на живот.

" Тези два месеца остават и пред всички български жители, месеците на акцията. Дано да е задоволително, уважаеми български жители, да осъзнаете, че персоналната ви орис, персоналният ви живот, този на вашите фамилии, е във вашите ръце, във вашето решение, кого ще изпратите в идващия парламент, в тази зала, на тези банки, с цел да вземат решение проблемите пред България. Мислете със сърце, само че и с разсъдък " - посъветва и подкани жителите, които ще гласоподават.

На добър час на всички и нека 49-ия бъде по-мъдър от 48-мия парламент! - приключи Корнелия Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР