Пробив в неврохирургията. Български лекари приложиха нова технология в гръбначната

...
Пробив в неврохирургията. Български лекари приложиха нова технология в гръбначната
Коментари Харесай

Български лекари извършиха уникална операция на гръбначния стълб

Пробив в неврохирургията. Български лекари приложиха нова технология в гръбначната хирургия. Те оперираха под управлението на немски експерт. Професорът от клиниката в Кобленц в действителност е роден в България, оповестява Нова телевизия.
Пациентката е на 28 години и е с увреждане на гръбначния дирек. Според лекарите новият способ на интервенция дава опция за доста бързо възобновяване.
Професор Франсис Килиан идва от германия особено за интервенцията. Често съветва свои сътрудници в България. Роден е в софия, само че на 17 години отпътува за германия със фамилията си…
" Това е доста прочувствено за мен да съм тук. Аз съм в действителност очарован да видя по какъв начин е напреднала медицината в България, като я съпоставям с равнището й преди 20 години. Нивото на интервенциите е съвсем същото като това, което имаме в Германия ", разяснява проф. Килиан.
За разлика от тежките интервенции преди 15-20 години, в този момент интервенциите на гръбнака у нас обичайно се вършат с минимална хирургична интервенция, а пациентите се възвръщат за дни. С новата технология, приложена при Евгения обаче интервенцията става още по-лека.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР