Пробив на българските лекари в профилактиката и подпомагане на лечението

...
Пробив на българските лекари в профилактиката и подпомагане на лечението
Коментари Харесай

Пробив! Български светила в медицината създадоха таблетка срещу COVID-19

Пробив на българските лекари в профилактиката и подкрепяне на лекуването на COVID-19. Ръководител на екипа е проф. доктор Добрин Свинаров, шеф на Клинична лаборатория и клинична фармакология в Александровска болница.

„ Още при започване на пандемията и навлизането й в нашата страна българските учени се запознаваха с всичко, което излизаше в големи количества в здравната литература.

Много бързо на основата на един от най-добре уравновесените протоколи в Съединени американски щати, под управлението на Пол Марик, въодушевени от това, което той показа като виждане, разработихме един артикул, който да послужи като мост за профилактика и подкрепяне на лекуването на тази нова болест.

Става въпрос за хранителна добавка. Д-р Свинаров акцентира, че продуктът е основан по задание и под управлението на Министерството на здравеопазването. Учените, които са взели участие в тази разработка, са още учен Богдан Петрунов, проф. Георги Момеков и проф. Рахамин Шекерджийски.

Тази хранителна добавка съдържа витамин С, витамин D, кверцетин и цинк в една таблетка за смучене.

„ Втората съставна част на този артикул, настрана от тази таблетка за смучене, е мелатонин, който има извънредно мощни антиоксидантни свойства и се употребява доста интензивно във всички протоколи за лекуване на новата болест.

Към това беше прибавена концепцията на учен Петрунов да се съчетае с още един артикул, който съставлява извънредно добра композиция на микроелементи, поливитамини и четвърт перорална ваксина за предотвратяване от наслагването на бактериални инфекции “, изясни доктор Свинаров.

По думите му към този момент има задоволително насъбрани доказателства от здравна позиция, че тези съставки абсолютно са потребни и значими като профилактика и като съставни елементи в лекуването на заболяването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР