Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19.“ Това обяви бизнесдамата

...
Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19.“ Това обяви бизнесдамата
Коментари Харесай

„Мисис България“ Мариета Захариева: Пробиотикът Bactojoy Immune Complex предпазва от COVID-19!

„ Пробиотикът Bactojoy Immune Complex защищава от COVID-19. “ Това разгласи бизнесдамата и носителка на купата „ Мисис България Европа 2020 “ Мариета Захариева.

„ Bactojoy Immune Complex е единственият в България пробиотик, който е клинично проучен в две лечебни заведения – „ Св. Ив. Рилски “ и ИСУЛ. Престижното швейцарско здравно издание Nutrients отдели 11 страници на нашия артикул с изложение на въздействието му върху имунната система. Един от водещите имунолози у нас – проф. Кюркчиев съобщи с целия си престиж на лекция пред 50 професори, че Bactojoy Immune Complex може да ни защищити от COVID-19! “, споделя Мариета Захариева. Пробиотикът се предлага в огромните вериги аптеки като СОфармаси, Санита, Сейба, Гален и други Огромен интерес продуктът провокира и в доста страни отвън България – Съединени американски щати, Южна Корея, Виетнам, огромен пазарен дял има и в Румъния.

Тя акцентира още редица преимущества и качества на продукта.

Bactojoy  ImmuneComplexe пробиотик + пребиотик е създаден в България на база на автентичния  Lactobacillus  bulgaricus. Осигурява  силен  имунитет като  спомага  за създаване на имунологична отбрана против болести на горните дихателни пътища и вирусни  инфекции. Намалява  възпалителните  процеси.  Подпомага  естественото произвеждане на късо-верижни мастни киселини. Подпомага естественото фукциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции  на  организма.  Допринася  за естествен  детокс на  организма. Повлиява удобно метаболизма на холестерола.

Bactojoy Immune Complex   може да се ползва за профилактика,  в битката с вирусни инфекции, за поддържане на удобна стомашно-чревна флора, интервали на нараснал стрес, при промяна на сезоните, като съпътстващо лекуване, при възобновяване на баланс на стомашно-чревна флора, по време на лекуване с антибиотици и след антибиотично лекуване, при синдром на раздразненото черво.

Още информация за Bactojoy Immune Complex можете на да намерите

Преди две години Мариета Захариева основава компанията производител на пробиотиците и имуностимулаторите които се вършат на основата на коластра и потребната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР