Пробата за алкохол на шофьора е показала над 1,2 промилаНепълнолетен

...
Пробата за алкохол на шофьора е показала над 1,2 промилаНепълнолетен
Коментари Харесай

Пиян непълнолетен шофьор без книжка катастрофира тежко

Пробата за алкохол на водача е посочила над 1,2 промила

Непълнолетен шофьорбез брошура, седнал зад кормилото, откакто използвал алкохол, катастрофира в Русе и е с заплаха за живота. Пътник, който се возил в колата, е леко потърпевш, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за случая е подаден към 1:10 часа тази нощ. Автомобилът е самокатастрофирал на интернационалния бул. " България ". Колата излязла от пътното платно и се блъснала в дърво. При удара 17-годишният лидер е потърпевш тежко. Той е настанен в болничното заведение с заплаха за живота.

Возещият се на предна дясна седалка 18-годишен юноша е леко ранен.

Пробата за алкохол на водача е посочила над 1,2 промила. Причините за случая се обясняват.

По данни на Министерство на вътрешните работи за първите осем месеца на тази година в Русе са наказани 95 водачи, управлявали транспортно средство след приложимост на алкохол или опиати. От тях 88 водачи са получили условни присъди, а седем водачи са наказани на затвор.

Сред осъдените има и малолетен, управлявал автомобил след приложимост на марихуана. Младежът получил условна присъда от четири месеца затвор с година и три месеца изпитателен период, както и публично неодобрение - посредством прочитане на правосъдния акт по Общинското радио в Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР