Pro моделите на iPhone разполагат с едни от най-добрите камери

...
Pro моделите на iPhone разполагат с едни от най-добрите камери
Коментари Харесай

Професионални резултати във видеозаснемането с iPhone 14 Pro

Pro моделите на iPhone разполагат с едни от най-хубавите камери на пазара, а тази година Apple усили пикселите в главния датчик, с което даде още повече преднина на iPhone.

С телефон като iPhone 14 Pro можем да реализираме резултати, много сходни на тези от професионална видеокамера, а удостоверение за това е неотдавна излязло видео на актьора Джоуи Хелмс, снимано напълно с въпросния телефон. 

В късото си видео Хелмс употребява единствено iPhone 14 Pro, стабилизатор DJI Osmo Mobile 6 и NDA филтър, само че резултатът наподобява като че ли е сниман от цялостен екип и с доста по-претенциозно съоръжение. 

Видеото фактически е впечатляващо и умерено може да служи като реклама за опциите на iPhone 14 Pro, само че не би трябвало да забравяме, че за сходен клип е необходим и много гений. 

Хелмс показа и настрана 15-минутно видео, в което детайлно изяснява тънкостите на снимането и обработката, тъй че да ги изпробваме и ние. 

Един от значимите елементи е, че Хелмс не употребява фабричната стратегия за снимане в iPhone, а вместо това залага на приложението Filmic Pro, което разрешава точно ръководство на скоростта на пандиза и експозицията.

Видеото също по този начин е снимано в ProRes формат, при който файловете стават големи, само че пък има опция за детайлна обработка на цветовете след снимане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР