Призраците от миналото просто не спират да преследват Коби Браянт.

...
Призраците от миналото просто не спират да преследват Коби Браянт.
Коментари Харесай

Секс скандал от миналото още преследва Коби Браянт

Призраците от предишното просто не стопират да преследват Коби Браянт . Бившият баскетболист на Лейкърс трябваше да бъде част от журито на Animation Is Film Festival , който ще се организира от 19 до 21 октомври в Лос Анджелис.

 Социалните мрежи против Коби Браянт
Социалните мрежи против Коби Браянт

Баскетболната звезда завоюва Оскар

Но това няма да се случи, тъй като Коби е бил отстранен от журито, което би трябвало да прави оценка анимираните филми. Организаторите са решили, че обвиняванията в обезчестяване, които Браянт получи през 2003 година, ще навредят на реномето фестивала.

Това се случва и с помощта на петиция, която някои почитатели на Animation Is Film Festival подеха в интернет, за отстраняването на баскетболиста.

В изказване за The Hollywood Reporter Черната Мамба, както е прочут баскетболистът, съобщи, че е доста отчаян от решението да го отстранен.

 Art of Sport - козметичната линия на Коби Браянт
С какво се захвана Коби Браянт

Защото кожата на спортистите не трябва да бъде подценявана

Коби споделя също, че това го стимулира да сътвори студио, което да създава анимирани филмчета, разказващи вдъхновяващи истории. Точно като тази в Dear Basketball , с която Браянт завоюва Оскар за Най-добър късометражен анимационен филм .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР