Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят … Истории,

...
Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят …
Истории,
Коментари Харесай

Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят

Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят … Истории, в които призраци се явяват на своите убийци, подлудяват ги или даже ги водят до самоубийство, могат да бъдат открити даже в източници от предишните епохи. Това се случва и в съвремието (Zona666.com). Изповедта на Тери Чайлдс През месец август 1985 година, 17-годишната Лоис Линет Сигъл е убита в изолирана гориста околност край автомагистралата Гренит Крик до Скот Вали (Scotts Valley), Калифорния. Убиецът прострелва с 10 патрона момичето. Полицията бързо тръгнала по следите на нарушителя, обвинявайки Тери Чайлдс за действието. Той бил приет за отговорен и получава 41 години затвор, което представлявало съвсем доживотна присъда за него. Чайлдс излежал няколко години в пандиза, след което, ненадейно за всички, последователно почнал да признава за убийствата и на други девойки.



Сред жертвите си той показал Линда Ан Джозович, Джоан Мак, Крис Хол и Пени Рикенбекър. Казал, че е скрил телата им на разнообразни места в региона на град Санта Крус, след което посочил конкретните места. По неговите указания, служителите на реда откриват останките на момичетата. Когато се оказва, че Чайлдс е сериен палач, проверяващите почнали да го разпитват за подробности и за какво внезапно е решил да опише за всичко това. Тогава Чайлдс споделил, че призраците на убитите от него девойки безмилостно го преследвали в затворническата килия, появявайки се всяка вечер в тъмнината. Той споделя: „ Те ядат мозъка ми и това ме го подлудява. “ Трябва да се отбележи, че след убийството на Сигъл, когато Чайлдс бил приет за виновен, му е извършен обзор при експерт и същият не разкрил душевен отклонения или шизофрения. Затова било мъчно да се разбере, дали в действителност го посещават призраци, халюцинира или заблуждава следователите. Чайлдс убеждавал разследващите, че желал да мълчи, само че призраците му споделили, че ще го оставят на мира, ако той си признае. И всякога, когато той признавал за убийството на друго момиче, призракът й спирал да идва при него. Освен това, той отлично разбирал, че тези самопризнания няма да му донесат облекчение на присъдата, в противен случай. Независимо от това, той бил толкоз отпаднал душевен, че бил подготвен на всичко, с цел да спи умерено през нощта. През 2017 година, Чайлдс споделя за последните си две жертви, след което стопира да приказва. Вероятно е извършил настояванията на всички призраци … Четете още: Убита жена се появява на мястото на гибелта си Труп под верандата През 1982 година, в Милуоки (Milwaukee), Уисконсин, изчезва 13-годишната Кери Ан Джопек. В този ден, момичето избягало от учебно заведение и отишло при по-възрастни другари, а по-късно останало на младежко празненство. На идната заран, никой не бил видял момичето и не можел да каже какво се е случило с него. (Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят) Полицията я издирва известно време, само че без резултат. Останките й били открити инцидентно след 17 месеца. Те били заровени под верандата на същата къща, където било празненството в нощта, когато Кери изчезва. Въпреки разпитите на всички, които били на празненството, полицията не могла да открие виновника за гибелта на момичето. Случаят останал нерешен … През 2015 година, една жена ненадейно отишла в полицията в Милуоки и декларирала, че е брачна половинка на Хосе Ферейра-младши (Jose Ferreira Jr.), и че той неотдавна й е признал, че е отговорен за гибелта на Джопек през 1982 година. Полицията неотложно арестувала Ферейра и той удостоверил обвиняванията. Мъжът споделил, че бил на това празненство (тогава той е на 17 години) и незабавно щом видял Кери я харесал. Тя изглеждала по-възрастна от него. Хосе я заговорил и я поканил да пуши „ трева “ с него.



(Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят) Ферейра изискал да правят секс и тя се съгласила. Тръгнали по стълбите към мазето, само че Кери се спънала и полетяла надолу. Паднала и останала неподвижна на пода. Хосе решил, че тя единствено е изгубила схващане и се възползвал от това „ комфортно състояние “, като е почнал да допира момичето по гърдите и тялото. Едва по-късно, когато съзнанието му станало малко по-ясно, той схванал, че момичето е мъртво. При падането, Кери си била счупила врата. Хосе изпаднал в суматоха и почнал да мисли какво да направи. Решил да скрие тялото на момичето под верандата и да го покрие с пръст и листа. На другия ден, Ферейра излъгал полицията, че не знае нищо за Джопек. Скоро, при него започнал да се появява фантом на момиче, което нападателно изисквало той да признае всичко и да отиде в полицията. Но, Хосе доста се страхувал, че ще влезе в пандиза за полов тормоз на малолетна и търпял нападателния фантом доста дълго време, само че най-после не издържал и разказал всичко на брачната половинка си. (Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят) След самопризнанието, той получил единствено седем години затвор, защото юристът му съумял да потвърди, че не е забъркан в непосредствената гибел на момичето, и че е било акцидент. Съпругата на Ферейра не вярвала на думите му за призрака на момичето. Тя считала, че той има някакво психологично заболяване. Но, майката на Кери, изцяло има вяра, че призракът на щерка й се е опитвал да реализира възмездие. (Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят) Пред кореспонденти тя казва: “Имах персонална среща с Ферейра. Той ме увери, че духът на щерка ми го преследва и аз изцяло имам вяра на думите му. ” Към Част 2 – ТУК
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР