Призрачни коридори, капещи от дим, рамки Zimmer, претрупани в коридорите,

...
Призрачни коридори, капещи от дим, рамки Zimmer, претрупани в коридорите,
Коментари Харесай

Зловещи снимки в изоставен старчески дом, където шефовете се опитаха да изгонят 103-годишна жена

Призрачни коридори, капещи от пушек, рамки Zimmer, претрупани в коридорите, и огромно укритие с неизползвани пелени за възрастни бяха измежду някои от видяните страховити неща на фотоси, направени в някогашен старешки дом.

Старческият дом Nottinghamshire Abbeymoor, в Уърксоп, Нотингамшир, затвори порти през 2017 година и пожар раздра постройката при започване на 2023 година Пожарникарите от целия Нотингамшър и Дарбишър се оправиха с пожарът, който обхвана някогашния старешки дом в ранните часове на 19 февруари и към половината постройка беше избавена. По-късно полицията арестува двама мъже на 27 и 33 години по съмнение за палеж.

„ Това повреди съществено постройката и в това време остави доста малко вяра за каквото и да е бъдеще на обекта “, сподели градският откривател Кайл Ърбекс, който направи фотосите. „ Остава празен и в положение на руини от затварянето.

„ Обикалянето се оказа мъчно на моменти. Наистина открих една стая, която беше много тъжна с рамка Zimmer. Стол и някои персонални ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР