Призрачната фигура на трябва да даде показания на Хелоуин, което

...
Призрачната фигура на трябва да даде показания на Хелоуин, което
Коментари Харесай

Доминик Къмингс е готов да изсипе мръсотия на Борис Джонсън в печенето на Хелоуин при разследване за COVID

Призрачната фигура на би трябвало да даде показания на Хелоуин, което навежда на изказванията, че ще се сблъска с натрапчиви въпроси за всичко от „ partygate “ до блокировки.

Вътрешните лица № 10, които са разпитани, включват някогашния персонален секретар Мартин Рейнолдс, наименуван „ празненство Марти “, откакто написа прословутия имейл „ донесете своя лична алкохол “ до личния състав на Даунинг стрийт.

Г-н Рейнолдс е първият очевидец тази седмица, последван следобяд от някогашния шеф по връзките Лий Кейн, някогашен публицист от таблоид, който в този момент назовава себе си специалист по ръководство на рецесии.

Г-н Къмингс заема централно място във вторник, в сесия за доказване, която се очакваше да бъде толкоз сензационна, колкото маратонското му обществено появяване пред парламентарна комисия преди две години.

Тогава той съобщи, че господин Джонсън в началото не е приел Коронавирус на съществено и е променял мнението си по 10 пъти дневно и този някогашен министър на опазването на здравето трябваше да бъде уволнен за неистина.

Борис Джонсън ще се причисли към GB News като водещ и коментатор

2021: Къмингс се обажда Премиерът се „ майтапи “ по отношение на оправянето с Коронавирус

Той също по този начин призна, че личното му спорно пътешестване до замъка Барнард, в графство Дърам, когато беше болен от Коронавирус през 2020 година – и мощно осмиваното му изказване, че е било, с цел да тества зрението си – е било „ ужасна неточност “.

„ Тази седмица в действителност има значение “

Тази седмица се чака господин Къмингс да стартира нови брутални офанзиви против господин Джонсън, както и брачната половинка на някогашния министър председател Кари, господин Хенкок и секретаря на кабинета Саймън Кейс.

Г-н Кейс ще бъде незабравим отсъстващ по време на настоящия кръг от сесии за доказателство за това по какъв начин са взети решенията в държавното управление, защото сега той е отвън работа в отпуск по болест.

Изслушванията тази седмица също се чака да видят публикуването на неуместни известия в WhatsApp, изпратени сред основни фигури на Даунинг Стрийт, в това число господин Къмингс и господин Джонсън.

Редица нездравословни WhatsApps към този момент бяха пуснати на следствие, в това число по какъв начин господин Джонсън е описал дългия Коронавирус като „ b * “ и че брачната половинка му Кари е била разказана като „ същинското лице, което дава отговор “ от господин Кейс.

Изображение: Баронеса Халет ръководи следствието за Коронавирус

Миналата седмица също беше разкрито, че научните съветници са се позовали на - кой тогава е бил канцлер -.

В допълнение, някогашният закостенял канцлер Джордж Озбърн твърди, че е изпратен от господин Джонсън и господин Къмингс ще бъдат освободени тази седмица.

Очаква се Сунак и Джонсън да участват на следствието

Преглед на доказателствата тази седмица за политиката в подкаста на Jack & Sam, заместник-политическият редактор на Sky News Сам Коутс сподели: „ Това, което ще се случи тази седмица, в действителност има значение, не на последно място тъй като има хора, които са в основата на това следствие, които към момента са в държавното управление.

„ Разбирам, че Риши Сунак евентуално ще се появяват преди през декември, евентуално на 11 декември. Борис Джонсън също ще се появи тогава.

„ Но огромната фигура, която ще излезе, евентуално най-лошата от всички съгласно доказателствата, които чуваме през идващите няколко дни, е някой, който сега е отвън болен. Това е секретарят на кабинета Саймън Кейс.

„ Ще забележим още известия в WhatsApp сред него и тези двама основни политически съветници, Лий Кейн и Доминик Къмингс, които в действителност описват история за това по какъв начин, в разгара на пандемията, когато имаше безпорядък през 2020 година, имахте тези две основни фигури, дружно със секретаря на кабинета, които се оплакваха и до известна степен работеха против министър-председателя, който наема и тримата. "

Щракнете, с цел да се абонирате за Politics At Jack And Sam's, където и да получавате своите подкасти. споразумяване на сметки. Много офанзиви против Борис Джонсън, офанзиви против Мат Хенкок, офанзиви против елементи от държавната работа, кабинета, които не проработиха.

„ Но в случай че се отдръпнете, това, което в действителност виждате, е изцяло нефункциониращ номер 10, с министър-председателя от едната страна и най-близките му съветници, които наподобява работят против него. "

Прочетете повече от Sky News:
Мат Хенкок приказва за " несправедливостта ", с която се е сблъскал по време Коронавирус
Хумза Юсаф споделя, че свекърите са живи в Газа, само че без вода

Други очевидци, които дават показания тази седмица, включват:

• Имран Шафи, някогашен частен секретар на премиера министър;
• Хелън Макнамара, някогашен заместник-секретар на кабинета;
• Лорд Стивънс от Бирмингам, който като сър Саймън Стивънс беше началник на NHS England;
• Сър Кристофър Уормалд, непрекъснат секретар на отдела на опазването на здравето и обществените грижи;
• Професор Ивон Дойл, някогашен шеф за отбрана на здравето в Общественото опазване на здравето на Англия.

Къмингс заобикаля потреблението на юрист

Изслушванията тази седмица са евентуални да хвърли светлината на прожекторите върху миг, който беше сериозен за страната, само че да разкрие какво се случва зад вратата на Даунинг стрийт, с разкрития, които сигурно ще бъдат капитализирани от лейбъристите.

След образците за " мамче, закачки във футболен жанр сред господин Кейс и господин Кейн, се схваща, че тази седмица евентуално ще има още такива образци, което може да навреди доста на позицията на господин Кейс.

Sky News също схваща, че в подготвяйки се за показанията си, господин Къмингс, някогашният основен консултант на министър-председателя, заобикаля потреблението на юрист, което може да го изложи на провокации против показанията му от други очевидци.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР