Призрачен инцидент се случи, когато автомобил Tesla откри мистериозни фигури

...
Призрачен инцидент се случи, когато автомобил Tesla откри мистериозни фигури
Коментари Харесай

Шофьор на Tesla засне страховити кадри до гробище ВИДЕО

Призрачен случай се случи, когато автомобил Tesla откри мистериозни фигури в гробище през нощта.
 
Шофьор, който пожела да остане неизвестен, минавал около гробище в Роуд Айлънд, Съединени американски щати, когато фигури на хора се появили на контролния екран на колата му.
 
С годеницата и брат му в колата, всички били шокирани, до момента в който от ден на ден и повече изображения изскачали на екрана.
 
Той сподели: „ Това не може да е цифрова функционалност, добавена от Илон Мъск, защото съм я тествал доста пъти. “

Tesla е известна със своите брилянтни електрически транспортни средства, само че това, което мнозина може би не знаят е, че автомобилният производител също е прочут с това, че крие по този начин наречените занимателни „ великденски яйца “ (скрита изненада или спомагателна функционалност, която е включена в компютърна игра, част от софтуера, за лицето, което го употребява или гледа) в колите.

Някои от най-хубавите скрити функционалности включват пистата Rainbow Road на Mario Kart. Всичко, което водачите би трябвало да създадат, с цел да видят mini tesla на екрана на информационно-развлекателната система, да се движи по Rainbow Road вместо по елементарния асфалт, е да натиснат лоста за предавките надолу четири пъти.
 
Друга занимателна функционалност е, когато колата демонстрира тъкмо 121 благи (или километри), лидерът има алтернатива да трансформира цялото приложение в препоръка „ Завръщане в бъдещето “. След като автомобилът доближи специфичната скорост, се появява изскачащо известие с надпис „ Времените вериги са включени. Уверете се, че плутониевото гориво е сложено в камерата на реактора “.

Ето и фрагментите на водача:



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР