Призовка е била връчена на Бенчо Бенчев в сряда. Това

...
Призовка е била връчена на Бенчо Бенчев в сряда. Това
Коментари Харесай

Арнаудова с нови разкрития за Бенчо Бенчев

Призовка е била връчена на Бенчо Бенчев в сряда. Това заяви Румяна Арнаудова, представител на Главния прокурор, представена от " Труд ". С лед няколко дни ще му бъде повдигнато обвиняване, потвърдиха бургаските прокурори.

Обвинението ще бъде за това, че е укривал Митьо Очите в Истанбул за интервала от 2- ри до 5- ти август, тази година. Обвинението планува отнемане от независимост до пет години.

Семейството на Бенчо Бенчев очевидно го скри от медиите. След информации, които останаха непотвърдени, че е в болница, в сряда той не отговаряше на мобилния си телефон. Бургаските лечебни заведения не потвърдиха, че е признат в някоя от тях.

Според близки на зърнения необут, той се почувствал доста зле след последните събития и фамилията му е решило да спре да дава изказвания по случая. Още в деня, в който го пуснаха от ареста, зърненият необут описа своята версия за „ Истанбулската история “- нощта на 3- ти август, когато той, Митьо Очите и Несрин Узун, бяха хванати в хотел „ Рамада “ в Истанбул. Явно му е пристигнало вповече, откакто във вторник съветниците от Българска социалистическа партия Бургас входираха писмо в общинския съвет, съгласно което Бенчо Бенчев не ги съставлява в локалния парламент, и като консултант, и като заместител ръководител, разясняват в Бургас.

Червените съветници обявиха, че оставят на него да реши дали ще си подаде оставката или ще остане примерно като самостоятелен локален народен представител, само че внесоха писмо в локалния парламент,че не ги съставлява като общинар. Те разясниха още, че за пръв път групата на Българска социалистическа партия в Оценка за съвместимост е изправен пред подобен проблем- дали въобще ще съществува като група.

Според правилника, с цел да има група, нужни са петима общински съветника, колкото са сега. Ако Бенчев не си подаде оставката и остане в съвета, то идващия след него в листата на социалистите, няма да може да влезе и ще останат единствено четирима души.

Всички тези брожения са пристигнали допълнително на Бенчев, разясняват в Бургас. Бенчев е 95% неработоспособен, сега е в доста тежко положение, изясни също във вторник бизнес сътрудникът му Несрин Узун. Много е евентуално той да не се е почувствал добре и да е потърсил незабавна помощ, а след това да са го нормализирали и да си е вкъщи.

Синът му Георги Бенчев, който сега движи бизнеса му- главно зърнените насаждения, които са хиляди засети декари в Карнобатско, през вчерашния ден също не отговаряше на мобилния си телефон. Близък другар на фамилията, сподели, че брачната половинка на Бенчо Бенчев- Мария, също не е добре и синът им безусловно се разкъсвал сред двамата- кого по- напред да стабилизира.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР