Призови статуетки получиха едни от най-успелите личности за 2018-та година

...
Призови статуетки получиха едни от най-успелите личности за 2018-та година
Коментари Харесай

Катрин Вачева с приз ”Най-добър Модел 2018” от наградите ”Знаменитост на България”


Призови статуетки получиха едни от най-успелите персони за 2018-та година в другите категории- модел, публицист, артист, артист, бизнез, благотворител,дизайн, мис. Безспорно една от най-заслужените награди отиде в ръцете на прелестната Катрин Вачева в категорията за " Най-добър Модел” за 2018-та година.

За блестящата си визия манекенката беше избрала ослепителна черна рокля, която загадачно прикриваше съвършените и форми-решена в типичен черно, с полупрозрачна дантела и обсипана с камъни от последната сбирка на известният асеновградски дизайнер Стоян Радичев. Безспорно Катрин обра овациите и събра погледите на всички присъстващи когато се качи на сцената и за следващ път показва жанр в облекло, повърхностно прибрана в кок коса, лек грим и прелестна благодарствена тирада взимайки своя приз и под бурният аплаус от овации никой не беше сюрпризиран, че точно Тя стана модел на годината.

Изминалата година бе доста сполучлива за манекенката, тя получи 1-во място и златна статуетка на 10-годишният рожден ден на бранда”Мис Силикон Десетилетие”, снима корица за известното фешън списание “ NuDe”, взе участие във всички лятни дефилета на родните ни дизайнери, а през май месец отпътува за съвсем месец в Южна Америка, където се яви на международен конкурс и пребори кандидатки от целия свят.

Конкурсът се организира в Колумбия и Катрин развя българският байрак в далечният континент като завоюва първото място “ Miss Woman of the Universe 2018”( Жена на Вселената 2018”) и по този начин зарадва всичките си почитатели в България с първата си международна купа. Тя е един от сполучливите наши модели, които работят освен в България, само че и в чужбина. Работила е в страни като Италия, Франция, Гърция, Турция, даже и в страната на изгряващото слънце Япония. За близо 15-годишната си кариера има безчет изяви на стилния подиум, участия в клипове и реклами, реалити формати, телевизионни излъчвания и филми. Тя е и една от дребното българки, взели присъединяване в американското шоу за модели „ Rosebud”.

Манекенката Винаги е заставала зад голям брой благотворителни дела, а на събитието “Знаменитост на България 2018 “, което бе обвързано с идея към фондация “ Искам бебе”в подпомагането на ин витро процедури при двойки с репродуктивни проблеми тя подари свое изтънчено колие-огърлица обсипано със полускъпоценни камъни,което бе купено на висока цена, а приходите събрани от него и от предметите и движимостите на останалите обществени лица, които те подариха се събраха и предоставиха на фондацията в името на това да се раждат повече здрави дечица в България.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР