Призоваваме всички български партии - в и извън парламента, да

...
Призоваваме всички български партии - в и извън парламента, да
Коментари Харесай

Воля призова всички партии да напишат новите приоритети пред България


Призоваваме всички български партии - в и отвън Народното събрание, да напишем новите цели, само че тези цели, които да дадат бърз скок в развиването на България, цели, които българинът да усеща по джоба си, а страната да стои гордо на картата на Европа. Това съобщи в Народното събрание ръководителят на "Воля " Веселин Марешки в декларация от името на групата.

Според Марешки диалогът за същинските цели пред страната е действителният смисъл от седенето в Народното събрание и от съществуването на всички политически партии.

"Нашият почетен, а и действителен ръководител Веселин Марешки от дълго време ви приказва, че родолюбието е това, което ще избави България ", сподели Марешки в отговор на декларацията на Движение за права и свободи.

Радваме се, че и други парламентарни групи поддържат нашето предложение за това, че българските политици би трябвало да работят за целите на България, само че за тези цели, които да вършат България богата и просперираща страна, а българският народ да е благоденстващ, уточни той. Това са същинските цели, които могат да ни съберат на маса с всяка една политическа партия, добави Марешки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР