Призоваваме обществото да вземем твърда позиция - трябва да се

...
Призоваваме обществото да вземем твърда позиция - трябва да се
Коментари Харесай

Москов: Политиците са назначени, взимат по 15 бона и трябва да работят за хората, а не по 10 минути

Призоваваме обществото да вземем твърда позиция - би трябвало да се сътвори постоянно държавно управление в границите на сегашния парламент. Трудности може да има, само че те са в резултат на дейностите на политиците през последните години. 

Това разяснява пред Нова тв Петър Москов. 

Изборите са кандидатстване за работа, а не на някаква окултна история. Политиците на тези избори, съответно тези, бяха назначени от хората на работа. А в длъжностната им характерност има тъкмо две неща - да излъчат държавно управление, което да ръководи и да създадат законодателна рамка, която да даде посоката, в която тази власт да ръководи. Това е - нито повече, нито по-малко, разяснява той.

Те са назначени на работа за тези две неща и по тази причина те взимат по 15 бона на месец. И не може да има оправдания, че няма някой да работи, тъй като не харесвал другия. Те са там да работят без значение какво усещат един към различен и точка по въпроса. Омръзна ми да чувам непрекъснато за какво не можели да създадат работещо държавно управление. Те не са там, с цел да се сочат с пръст един различен и да се упрекват, разяснява Москов. 



Аз също споделям това мнение на сътрудника. И не мога да си обясня по какъв начин може някой, който е преди малко назначен на работа, да отиде на работното си място и да работи единствено 10 минути. Няма други такива хора в тази страна. Не може да кажеш, че през днешния ден ще работиш единствено 10 минути, тъй като не се разбираш с сътрудниците си, разяснява доктор Гергана Николова.

Искам да кажа на всички тези политици, които на следващия ден отиват да работят и да се срещат. Аз отивам всеки ден в столичен кабинет в елементарна здравна работа и всеки ден виждам хора, които са заболели и които все пак ме молят да им изпиша по-евтини медикаменти, тъй като не могат да си разрешат повече. Това би трябвало да стресне политиците. Ние имаме потребност от работещо държавно управление, тъй като те тъкмо по тази причина са там - да работят в полза на обществото, разяснява тя.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР