Призоваваме НАП и Агенция Митници да прегледат всички сделки, които

...
Призоваваме НАП и Агенция Митници да прегледат всички сделки, които
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: НАП и Агенция Митници да прегледат сделките на Лукойл по време на дерогацията

Призоваваме Национална агенция за приходите и Агенция " Митници " да прегледат всички покупко-продажби, които са подписани от " Лукойл " по времето на дерогацията, с цел да бъде изяснено дали има злоупотреби със глобите или с изискванията по нея. Зимата идва, не е рационално да прекратим ненадейно дерогацията на " Лукойл ". Това съобщи в Народно събрание депутатът от ПП-ДБ Радослав Рибарски, оповестиха от " Фокус ".

" Във връзка с това законодателството към този момент е ясно, че в случай че има такива нарушавания може да се пристъпи към назначение на необикновен шеф от страна на страната ", посочи той.

" Освен това ние считаме, че периодите и неочакваното преустановяване на дерогацията е неблагоразумен метод поради това, че идва и зима, и би трябвало да бъдат подсигурени доставките на горива за популацията ", уточни Рибарски.

Той разгласи, че от ПП-ДБ ще предложат, в случай че срокът за преустановяване на дерогацията е проблем, спомагателното му съкращаване до след зимните месеци като засяга март месец. " Това ни се вижда доста по-разумно ", безапелационен бе националният представител.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР