Призоваваме гражданите да позвънят на тел. 112 за връзка с

...
Призоваваме гражданите да позвънят на тел. 112 за връзка с
Коментари Харесай

Търсят свидетели на тежката катастрофа, при която загина Янита, двете ѝ момиченца утре се прибират у дома

Призоваваме жителите да позвънят на тел. 112 за връзка с полицейските чиновници, работещи по формираното досъдебно произвеждане, молят от ОДМВР-Бургас

Полицията търси очевидци, които да оказват помощ за следствието на тежката злополука, зародила по пътя Бургас - Средец на 9 март. След преден удар живота си загуби 33-годишната Янита Пепелянкова, а две дребни момиченца останаха без майка.

„ Призоваваме жителите да позвънят на тел. 112 за връзка с полицейските чиновници, работещи по формираното досъдебно произвеждане “, молят от ОДМВР-Бургас.

Тежката злополука в събота затвори придвижването в двете направления в сектора край разклона за с. Черни връх. Янита Пепелянкова почина на място след преден конфликт сред два автомобила. Возела се е на предната дясна седалка на Ситроен C3, ръководен от 53-годишната ѝ майка.

В колата са били двете деца на починалата – момиченца на надлежно 5 и 8 години, които са откарани в УМБАЛ-Бургас. 5-годишното дете беше с фрактура на черепа, с заплаха за живота, а 8-годишната ѝ сестричка – с комоцио. Утре двете момиченца ще бъдат изписани от Отделението по Неврохирургия в УМБАЛ-Бургас. Те още не знаят за нещастието с тяхната майка. Баба им, която е управлявала автомобила, е контактна, не е използвала алкохол.

Водачът на отговорния за тежката злополука автомобил – 59-годишният Атанас Андонов от с. Константиново, няма тежки пострадвания, само че също бе откаран в болница. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати – и двете проби са негативни.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР