Призоваваме главният прокурор Иван Гешев да подаде оставка като по

...
Призоваваме главният прокурор Иван Гешев да подаде оставка като по
Коментари Харесай

НА ЖИВО Продължаваме промяната: Призоваваме Иван Гешев да ...

Призоваваме основният прокурор Иван Гешев да подаде оставка като по този метод поеме отговорност за своите деяние и даде опция на Прокуратурата на Република България да реализира пълноценно конституционните си функционалности.

Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната” Андрей Гюров в декларация от името на групата, прочетена от трибуната на Народното събрание в деня на парламентарния надзор.

Деветима министри ще дават отговор на въпроси на депутатите през днешния ден.

Към здравния министър Асена Сербезова е отправено запитване за изключителната противоепидемична конюнктура и ограниченията.

Министърът на образованието Николай Денков ще дава отговор на въпрос по отношение на дискриминирането на хронично заболели деца, които не са включени в изключенията за носене на маски.

Депутатите ще чакат отговори и от министъра на енергетиката Александър Николов . Въпросите към него са за забавеното създаване на газовата връзка с Гърция, работата на централите и мините в комплекса " Марица Изток " след 2025 година, както и какви обезщетения се плануват заради внезапния скок на сметките за улично осветяване.

Министърът на земеделието Иван Иванов ще даде отговор на въпрос за подхванатите от министерството ограничения за подкрепяне на българските оранжерийни производители.

Съгласно програмата за парламентарен надзор на въпроси на народните представители ще дават отговор също: Министърът на районното развиване Гроздан Караджов, на труда и обществената политика Георги Гьоков, министърът на културата Атанас Атанасов, на превоза и известията Николай Събев и министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР