Призовавам всички вас, които днес изпълвате салона на Народно читалище

...
Призовавам всички вас, които днес изпълвате салона на Народно читалище
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Разумният патриотизъм е единственият отпор срещу стадното гласуване на ДПС

„ Призовавам всички вас, които през днешния ден изпълвате салона на Народно читалище „ Съзнание “, тук, в Исперих – проявете гражданско схващане, агитирайте всички гласоподаватели да гласоподават за рационалния национализъм, тъй като това е единственият късмет да получите посланичество в локалната власт. Знаете, че Движение за права и свободи докарва гласоподавателите си като стадо до урните „ под брой и на глава “. Можем да противостоим, единствено в случай че постъпваме мъдро и сме единни – по този начин се обърна към симпатизантите в Исперих Валери Симеонов, водач на НФСБ, по време на предизборната среща с претендента за кмет и лидер на листата инж. Димитър Димитров и с претендентите за общински съветници Георги Великов, Георги Александров, Розалина Янкова, Веселинка Илиева, Таня Маринова, Атанас Димитров и други. На срещата участваха също Валентин Касабов, зам. ръководител на НФСБ и Християн Митев, ръководител на контролния съвет.
Основни цели в програмата на претендентите на НФСБ са интензивният разговор с жителите, откритото и транспарантно ръководство, привличането на запаси и вложения, построяването на публично-частни партньорства. „ Само по този начин ще насърчаваме стопанската самодейност, ще подобрим благоустройството в общината, което включва неотложни вложения за рехабилитация на уличната мрежа и основаването на общинско дружество „ БКС “, ще се грижим за образованието, за младежта и за спорта, за обществените действия. “ – сподели инж. Димитър Димитров.
„ За да се случи всичко това, на 27 октомври подкрепете рационалния национализъм с №8 в бюлетините за избор на кмет и на общински съветници! “ е апелът към жителите на Исперих от Валери Симеонов, водач на НФСБ.
По-късно в Шумен водачът на НФСБ съобщи по време на работна среща: Тук НФСБ е единствената политическа мощ, която издига жена за кмет на общината – това е Наталия Стефанова, общински консултант и регионален координатор на партията, която също води листата на партията за локалните избори. Тя е потвърдила, че работи за хората през целия си мандат като общински консултант, спечелила е почитание и поддръжка от гласоподавателите “.
На срещата участваха също Валентин Касабов, зам. ръководител на НФСБ, Християн Митев, ръководител на контролния съвет, претендентите за общински съветници Стилиян Станков, Звездалин Звездев, Митко Димитров, Атанас Костов, Боряна Петкова, Мариана Венкова, Валентин Динков, Тодор Казаков, Йоанна Константинова, Росен Господинов, Альона Атанасова и други
„ Досегашната ми работа и опит са ме убедили, че прогрес се реализира единствено в случай че всеки ден решаваме действителните проблеми на нашите съграждани – сподели Наталия Стефанова. – Община Шумен би трябвало да добие нов образ и да бъде отворена към жителите и за жителите. И това ще се случи, когато гласуваме с № 8 в бюлетината за кмет и за общински съветници – с грижа за хората и за нашето бъдеще “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР