Призовавам всички евроатлантически лидери да започнем разговор за бъдещето на

...
Призовавам всички евроатлантически лидери да започнем разговор за бъдещето на
Коментари Харесай

Пеевски излезе с призив: Всички евроатлантически лидери да започнем разговор за бъдещето на България

" Призовавам всички евроатлантически водачи да стартираме диалог за бъдещето на България. Държавата би трябвало да има устойчиво държавно управление " - подобен апел насочи съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в позиция, публикувана от партията. 

" Държавата би трябвало да се ръководи от законно определените от българските жители партии и никой няма право да слага под подозрение тяхната легитимация, получена от българските жители. Трябва да подсигуряваме сигурността и спокойствието на всички български жители, развиването на бизнеса и просперитета на страната - това го изискуем на хората ", споделя Пеевски.

" Опитите от страна на анализатори, политолози, социолози посредством медиите да основат условия за замяна на вота на гласоподавателите, с отварянето на портал за нов " избавител " в лицето на Радев са израз или на изключителна безнаказаност, или на тежки зависимости от този, който със своите служебни държавни управления, разграбили страната, с " шарлатаните ", които вкара във властта, а след това самичък ги дефинира като такива, със своите касиери, копринки и ушевци желае да отклони България от евроатлантическия й път и да я съобщи в ръцете на Путин. Който мощно желае да получи еднолична власт, без значение какво би коствало това на хората, на страната ", се споделя още в позицията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР