Призовавам президента на България Румен Радев да чуе гласа на

...
Призовавам президента на България Румен Радев да чуе гласа на
Коментари Харесай

Мая Манолова призова президента Радев да не подписва указа за главния прокурор/видео/

" Призовавам президента на България Румен Радев да чуе гласа на жителите и да не подписва указа за назначение на Иван Гешев за нов основен прокурор. "
Това съобщи самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова по време на конференция през днешния ден в предизборния й щаб.

" Позицията ми във връзка с избора на новия основен прокурор не е от през вчерашния ден, не е декларирана в края на акцията, не е чак в този момент, а е отново в този момент ", посочи Манолова и добави, че за първи път в границите на предизборната акция е декларирала мнението си на 3 октомври в изявление за в. " Капитал ", което е оповестено седмица по-късно.
" Казвам го за тези, които се крият и нямат позиция по този извънредно значим за българските жители избор. Казвам го за Йорданка Фандъкова и за Бойко Борисов, които умират от боязън ", съобщи още Манолова.
" Призовавам Борисов да слезе от джипа и да внесе в Народното събрание обещаните оферти за дотъкмяване на правосъдната промяна ", добави гражданският претендент.

Манолова още веднъж съобщи, че е подготвена за спор с сегашния кмет на София и претендент за четвърти мандат от ГЕРБ Йорданка Фандъкова.
" Потвърдих три предложения за спор в границите на тази седмица - на бТВ, на Българска национална телевизия, на " Спаси София. Човекът, който се крие и бяга от спор е Фандъкова. Честно, заслужено и в реда на нещата е това да се знае от столичани ", безапелационна бе тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР