Призовавам партията да остане цяла. Ако някой смята, че с

...
Призовавам партията да остане цяла. Ако някой смята, че с
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Има разногласия за начина, по който се управлява ДПС

Призовавам партията да остане цяла. Ако някой счита, че с преследване на престижи ще стане по-авторитетен, няма по какъв начин да го реализира. Движение за права и свободи има задоволително съпротивителни сили. Когато някой посегне на непреходните полезности на партията, те се демонстрират. Не единствено от мен, а и от структурите. Има различия сред господин Доган и господин Пеевски, сред партията и метода на ръководство на партията. Това съобщи самостоятелният народен представител Рамадан Аталай, който в сряда беше изключен от парламентарната група на придвижването.

" Нормално е, че двамата съпредседатели на Движение за права и свободи са дали своят вот друго за проектокабинета " Желязков ". Единият води достоверната политика, което не проличава, тъй като не е от дейните. По всяка възможност обаче ще стане. Другият е доста упорит, нека си реализира упоритостите ", разяснява още Аталай.

„ Не всички членове на Народното събрание са длъжни да гласоподават по един и същи метод всякога ", сподели Искра Михайлова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР