Призовавам и настоявам да бъдат предприети необходимите действия за изпращането

...
Призовавам и настоявам да бъдат предприети необходимите действия за изпращането
Коментари Харесай

Делян Пеевски зове правителството да прибере всички бедстващи българи в Израел

Призовавам и упорствам да бъдат подхванати нужните дейности за изпращането на трети полет от българската страна, който да прибере невредими българските жители, блокирани в Израел. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от Българска национална телевизия.

Той акцентира, че има десетки българи, които към момента се намират в Израел и имат предпочитание да изоставен страната. Пеевски засипа с похвали дейностите на държавното управление, в лицето на външния министър Мария Габриел и министъра на превоза Георги Гвоздейков, във връзка с прибирането на наши сънародници от Израел.

Депутатът от Движение за права и свободи прикани българското посолство в Тел Авив и консулската работа към посолството да подхващат по-активна връзка с българите в страната, за завръщането им в България. Той уточни, че е смутен от информацията за бедстващите сънародници в Израел.

Припомняме, че напрежението сред Израел и Палестина ескалира, откакто  в линията Газа при която починаха стотици цивилни. Израел разгласи и стартира контраатака. Израелските сили.

Редица страни,, започнаха да изтеглят свои жители.
 Втора група българи се прибра от Израел с държавния аероплан
Втора група българи се прибра от Израел с държавния аероплан

68 души дойдоха на Летище София малко към 3:40 часа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР