Призовавам господин Борисов да спре да лъже и да не

...
Призовавам господин Борисов да спре да лъже и да не
Коментари Харесай

Сачева и Вигенин с различни версии имала ли е БСП уговорени министри за първия мандат

„ Призовавам господин Борисов да спре да лъже и да не кара и неговите народни представители да го вършат. Никога Българска социалистическа партия не е говорила за министри, министерства и не е поставяла въпроса за имена “.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание социалистът Георги Свиленски.

Той твърди, че „ интригите на Борисов имат за цел да отклонят вниманието от претенции му имунитет “. „ Когато не се даде непринудено имунитета, ръководителят на Народно събрание би трябвало да внесе точката за разглеждане в Народното събрание. В правилника на никое място не написа за комисия. Тези измислици на Христо Иванов, че 6 месеца ще работи някаква комисия, си е тяхна индулгенция. Въпросът с имунитетите може да се реши тъкмо за три минути “, споделя Свиленски.

„ И Борисов, и Сачева да спрат да използват Българска социалистическа партия като някаква индулгенция за безпринципния им кабинет “, сподели още той.

Деница Сачева отговори на Свиленски, че на ГЕРБ не ѝ трябват някакви оправдания, тъй като са получили ясна поръчка за поддръжка за първия мандат от партиите, а след това те една по една са почнали да се отхвърлят - първо Българска социалистическа партия, а след това и Има Такъв Народ. 

Според нея комисията за депутатските имунитети е наложителна.

„ Няма какво да се пере. Дадени са документите, дано те да бъдат прегледани и комисията да се произнесе. Не имаме вяра, че това, което се прави е независимо и професионално. Не би трябвало да се кара обществото да чака прекомерно дълго “, счита Сачева.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР