Призовавам Борисов да не се крие в София и в

...
Призовавам Борисов да не се крие в София и в
Коментари Харесай

Манолова към Борисов: Призовавам Борисов да не се крие в София. Да дойде на плажа на Алепу с багер

Призовавам Борисов да не се крие в София и в комфортни дестинации, а да пристигна на Шофьорския плаж на Алепу и да види какво са построили неговите подопечни. И този път да не носи ножица да реже лента, а да пристигна с екскаватор. Това би трябвало да е разрушено. Премиерът Борисов да се захване с това. Иначе лъжите на неговите придворни министри и представители стават нетърпими.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова на плажа Свети Тома, по-известен като Шофьорския плаж, където е градежът на хотелски комплекс, за който властта твърди, че е подпорна стена за свлачище.

Не е учудващо, че министър председателят Борисов го няма тук на Шофьорския плаж, както го нямаше и във Варненския залив на разлива на тръбата. Чадърът, обтегнат над доближените му, унищожава българската природа, сподели ръководителят на „ Изправи се.БГ “.

Има теории, че свлачището е провокирано съзнателно, с цел да се заобиколи Законът за Черноморието, добави Манолова.

Няма естествен човек, който да повярва на министрите на Борисов – тези на околната среда, на туризма, на районния, че това не е хотелски комплекс със стаи, а е подсилване на свлачище, безапелационна бе тя.

За да се случи това, сигурно са забъркани хора от строителния надзор на локално и национално равнище. Те бранят тезата, че това не е хотел, а е укрепваща стена, добави Манолова.
Тя уточни още, че с разрешителното за градеж е обвързван шефът на РДНСК, който е дясната ръка на заместник-председателя на Народното събрание Валери Симеонов.

Манолова беше безапелационна, че след изборите ще има проверка на всички раздадени сходни разрешителни и безапелационна възбрана за градежи в предпазени територии.

Законът ще бъде над всичко и тези безобразници ще спрат да издигат сходни здания и да се гаврят с българската природа и българските жители, сподели още Манолова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР