Призовата тройка за Футболист на годината за 2020 г. вече

...
Призовата тройка за Футболист на годината за 2020 г. вече
Коментари Харесай

Ясни са претендентите за Футболист на годината

Призовата тройка за " Футболист на годината " за 2020 година към този момент е ясна. Победителят в анкетата на БФС, Асоциацията на българските спортни публицисти и " Дакс медия " ще бъде разгласен на следващия ден. Това ще бъде 60-а юбилейна гала в историята. Тя ще стартира в 18:30 часа и ще бъде излъчена директно в и.

В призовата тройка са от, от и миналогодишният победител от. Един от тях ще бъде тазгодишният притежател на премията. Те са събрали най-вече гласове от вота, като на следващия ден ще стане ясно тъкмо по какъв начин ще бъдат подредени в крайното класиране.

На церемонията ще бъде разгласен и треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2020 година по постове - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав халф, най-хубав нападател, най-хубав чужденец и най-прогресиращ млад състезател. Ще бъде оповестен и изборът за най-красив гол. Ще има премия и за най-хубавата българска футболистка за 2020 година За пета поредна година ще бъде връчена и специфичната премия " Лъвско сърце - Трифон Иванов ".

" Тема спорт "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР