призова във всички общини, където не участва в балотаж, членовете

...
призова във всички общини, където не участва в балотаж, членовете
Коментари Харесай

БСП подкрепя Йордан Терзийски в Търново, както и всички кандидати в битката им срещу модела на ГЕРБ

прикани във всички общини, където не взе участие в балотаж, членовете и симпатизантите да гласоподават за съперника на ГЕРБ.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 823
Това съобщи на конференция във Велико Търново заместник-председателят на социалистите, оповестиха от пресцентъра на „ Моделът на ръководство на ГЕРБ е нездравословен за България, сами или със съдружници би трябвало да го отстраняваме “, уточни той.  Във Велико Търново Вигенин прикани членовете на да гласоподават за Йордан Терзийски от обединението „ – “ против Даниел Панов от ГЕРБ.  

Местният ръководител Михаил Михалев беше безапелационен, че през вчерашния ден е била публикувана подправена вест в уеб страницата на народен ежедневник, в която се показва, че структурата на във Велико Търново поддържа претендента на ГЕРБ за втория тур. „ Това изрично не е правилно, новината е безусловно подправена. Ние освен не поддържаме претендента на ГЕРБ, а през последните 12 години бяхме единствена съпротива в локалния парламент “, показа Михаил Михалев.

разгласи и поддръжка за останалите общини, в които не взе участие на балотаж. В Горна Оряховица той прикани да поддържат Николай Рашков, конкурент на Добромир Добрев от ГЕРБ, в Елена да поддържат Петър Димитров от локална коалиция против Дилян Млъзев, а в Лясковец да застанат зад претендента на ЗС “Александър Стамболийски “ Васил Христов. Вигенин пожела триумф на инж. Емануил Манолов от, който се явява на балотаж в Павликени против претендент, повдигнат от локална коалиция, както и на Виктория Николова от в Килифарево, която -също излиза против ГЕРБ. Там е обещана поддръжка и от ПП-ДБ. 

“Поздравявам великотърновската организация, която, на фона на останалите структури на в регионалните градове, е една от най-добре представителите се и покачва резултатите си по отношение на последните парламентарни избори. В региона ще има едно солидно наличие в общинските препоръки през идващия 4-годишен мандат. Разбира се, лицето на локалната власт е кметът и по тази причина вторият тур е доста значим ”, сподели още. Той поздрави кметовете на Столетницата, които бяха определени на първи тур – Георги Чакъров в община Полски Тръмбеш, Петър Ганев в Златарица и инж. Пламен Чернев в Сухиндол.

На регионално равнище ще има общо 44 общински съветници, като в две от тях са в коалиция – Г. Оряховица и Лясковец, регистрира регионалният ръководител на партията Марияна Бояджиева. Най-много са съветниците в община Павликени – 8, в Златарица – 6, в Сухиндол – 7. В съпоставяне с последните парламентарни избори, е нараснала поддръжката си с 3340 гласа, като в четири общини е първа политическа мощ – Павликени, Полски Тръмбеш, Златарица и Сухиндол. На първи тур има определени 20 кмета на кметства, сподели още Марияна Бояджиева.

От своя страна, претендентите за кметове на Велико Търново и Горна Оряховица – Ирена Стасинопулу и Огнян Стоянов, които отпаднаха от предизборната конкуренция, благодариха за поддръжката. “Като общински консултант ще продължа да работя по всички цели, заложени в предизборната ми стратегия ”, сподели още Ирена Стасинопулу.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР