Признайте си, разглеждайки моделите в каталозите на магазините за дрехи,

...
Признайте си, разглеждайки моделите в каталозите на магазините за дрехи,
Коментари Харесай

Приятелките показват как едни и същи дрехи стоят на различни фигури, доказвайки, че стилът няма размер

Признайте си, разглеждайки моделите в каталозите на магазините за облекла, чували ли сте се в миналото да си мислите, че това е всичко за слабите? Всъщност бизнесът с моделиране и цялата тази промишленост от време на време ни въодушевяват с концепцията, че обличането стилно е прерогатива на хората единствено с избран вид фигура. Двете приятелки, водещи блогове в Instagram и TikTok, взеха решение да опровергаят тази концепция.

Двете приятелки пробват едни и същи облекла, с цел да покажат по какъв начин стои дрехата и наподобява на разнообразни фигури

Имената на тези хубавици са Мария Кастеланос и Дениз Мерцедес и те в действителност са, както се споделя, лед и огън. Мария е белокожа стройна русокоска, Дениз се отличава с тъмна кожа, тъмна коса и обилни форми.

За всеки ден


Замениха полата и обувките

Празничен вид

Домашни дрех

 Бельо

Пижама

Със своя план девойките желаят да покажат, че стилът няма размер. И че всеки може да се обличе по този начин както желае. Можете да се облечете както желаете, без да мислите за стандартите, които са се открили в главите ни. И за всяка фигура има неща, които ще наподобяват готини. Нали и вие ста на това мнение.

Гащеризони

Нека да преминем към роклите

Необичайно деколте

Рокля за у дома

Рокля с необятни ръкави

Панталони и топ

Малка черна рокля

Но черната рокля е още по-малка

Бяло от горната страна и черно отдоло

Стилно квадратно деколте

Дама в бяло

Как ви се стори на кой от тези двете девойки облеклата отиват по добре? На вас ви харесва този тип публикация, желаете ли повече подпбни публикации?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР