Признайте си го – ако сте сънували нещо, което сте

...
Признайте си го – ако сте сънували нещо, което сте
Коментари Харесай

Сънища, които означават, че скоро ви очаква секс

Признайте си го – в случай че сте сънували нещо, което сте запомнили, безусловно се чудите какво ли предвещава този сън, от време на време търсите смисъла му в съновници. Анализирахме няколко женски сънища и открихме 10 поличби, че ни чака секс. При това много скоро, дава обещание woman.bg.

Катастрофа

Вие сте шофьорка и сте създали автомобилна злополука насън? Когато се разсъните, забършете студената пот и се пригответе за… плевел секс. Скоро ориста ще ви срещне с чужд, който ще се влюби във вас от пръв взор. Очаквайте пристрастеност, незабравими щастливи минути и самодоволство.

Диня

Нали знаете, че най-вкусното в този огромен плод е прикрито под дебела кора? Вие разрязвате динята, вдишвате аромата ѝ, отрязвате си късче, отхапвате и се наслаждавате на вкуса… Вече несъмнено ви е ясно, че този сън предсказва секс с човек, който дълго не е могъл да ви признае, че желае да се сближи с вас физически и да ви достави наслаждение. Така че динята насън предсказва приятност нескрито.

Бомба

Сънували сте по какъв начин гръмва бомба? Значи скоро ще преживеете непредвиден взрив на пристрастеността. Гледайте единствено да не ви „ пръсне мозъка “ – запазете трезвата си преценка.

Камила

Корабът на пустинята е знак на издръжливостта и неуморността. Камилата напредва постепенно и несъмнено към набелязаната цел. Ако сте сънували това животно, значи доста скоро ще срещнете мъж, отличаващ се с невероятна полова сила.

Сбиване

Били сте се насън? Удряли сте мъжа си? Налагали сте с юмруци прочут или чужд човек? Този сън е добър знак, който предвещава прелестно запознанство (ако сте се били с непознат) с интимно продължение; неочакван прилив на пристрастеност (ако сте се били със собствен познат); или помиряване след свада и бурна нощ при двойка.

Змия

Наяве това влечуго не е изключително прелестно, само че насън… Ако сънувате змия, която се припича на слънце, ще срещнете грижлив и гальовен мъж, с който ще прекарате доста приятна нощ. Но не се предоверявайте на колегата и бъдете подготвени той да ви „ ухапе “.

Люлка

Да се люлееш на люлка си е наслаждение даже и нескрито. Насън люлката символизира насладата, откритостта, емоционалността. Ако се люлеете дружно с обичания си човек, очаквайте любовни завършения и бурна пристрастеност, която ще ви завладее напълно и за известно време ще замъгли разсъдъка ви.

Мечка

Това мощно животно нескрито е по-добре да не го срещате. Но в случай че го виждате насън, значи ви престои среща с неустрашим господин, отличаващ се с голяма физическа и полова мощност. Насън сте бягали от мечка, само че тя ви е настигнала? Значи нескрито ще вършиме секс на място, което не е изключително уместно за сходни занимания. Това несъмнено е рисковано, само че пък и толкоз вълнуващо…

Слон

Това голямо животно е знак на стабилността, здравината, състоятелността, кариерния растеж и признанието на близките. Ако сънувате, че се возите на слон, значи скоро ще се запознаете с млад, само че изцяло независим човек, връзката с който ще завърши със женитба. Ако пък във вашия сън слонът е вирнал хобота си – очаквайте любовни случки.

Танци

Танцували сте насън? Възможно е нескрито да криете половата си сила. Отпуснете се, скоро ще срещнете сътрудник, който ще ви води в този „ танц “ меко, нежно и упорито, ще ви демонстрира тези стъпки, които ще ви оказват помощ да се разкриете и да се научите да се наслаждавате на споделеното придвижване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР