Признайте си, че всяка сутрин отделяте поне по един час

...
Признайте си, че всяка сутрин отделяте поне по един час
Коментари Харесай

Тези неща развалят визията ни

Признайте си, че всяка заран отделяте най-малко по един час пред огледалото, с цел да постигнете съвършената визия за деня. От грима и прическата до облеклото - всеки детайл е значим и способства за цялостния аспект. Кой е обичаният ви аксесоар, който носите всеки ден? А замисляли ли сте се, че тъкмо той може да скапва чара на тоалета ви?

Днес ще ви покажем няколко добре познати аксесоари, които непрекъснато носим, а даже не се замисляме по какъв начин искрено загрозяват типа ни. Ето кои са те:

 2365648

Представете си, че сте облечена в елегантна риза, формален панталон и обувки на ток. косата ви е прилежно прибрана, носите и нежни обици, които внимателно се прокрадват и допълват визията. а в този момент си представете, че сте завързали косата си искрящо зелен, цикламен или виолетов лъкатушен ластик. Май някак не се връзва, нали? Този вид аксесоари са подобаващи за младежи, които отиват на учебно заведение или ваучър, само че не и за стилно облечена жена на работното ѝ място или на публично събитие. А още повече се набива на очи, в случай че го носите на ръката си. По-добре заложете на елементарен черен или бежов ластик, който да се слива с цвета на косата ви.

Твърде обемна чанта

 2365650


в последно време дребните чантички стават все по-модерни, по този начин както беше през 90-те. И съгласно нас фактически има за какво. Вярно е, че побират доста по-малко багаж, само че пък са компактни и лесни за носене. Докато обемните чанти постоянно наподобяват по този начин, като че ли можем да ние самите да се поберем в тях. Често се случва и да ги препълним, вследствие, на което да натежат прекомерно доста и да попречат на естественото ни вървене. Пък и голямата чанта, която се е деформирала от коли1естовто багаж по никакъв начин не наподобява стилно, нали?

Мръсни обувки

 2365649


Носим обичаните си обувки ежедневно и даже не виждаме какъв брой са мръсни те. А зацапаните обувки са зложелател номер 1 на красивия тоалет. Независимо дали носите маратонки или сандали, старайте се да ги запазите в чист тип, с цел да не загрозяват визията ви.

Найлонова торбичка

 2365647


Умоляваме ви, не носете торбичка BILLA, вместо дамска чанта. Умопомрачаваща е гледката на добре облечена дама, помъкнала найлонов плик, цялостен с неща. Както споменахме нагоре, изберете компактна чанта, която да ви сътвори нужното улеснение и търсената стилна визия.

Твърде доста бижута

 2365651


Не можем да отречем, че бижутата са значим детайл. Но когато прекалим, рискуваме да заприличаме на коледна елха. Затова сложете семпло колие и гривна в същия жанр и няма да сбъркате.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР