Признаването на ДНР и ЛНР ще остане единственият ход за

...
Признаването на ДНР и ЛНР ще остане единственият ход за
Коментари Харесай

Медведев: Донбас реално не е нужен на Украйна

Признаването на ДНР и ЛНР ще остане единственият ход за Москва, в случай че обстановката в района се развие по отрицателния сюжети и няма никакви признаци, че ще има усъвършенстване. Това е декларирал Дмитрий Медведев, някогашен министър председател и президент на Русия, сега заместник-председател на Съвета по сигурност, който заседава през днешния ден в Москва.

По мое мнение, в случай че обстановката се развива по подобен път и няма никакви признаци за усъвършенстване, то единственият в този случай ход на Русия би бил признание за правосубектността, който подхожда не тези територии, което се намира напълно в компетенциите на президента на страната. Но по тези признаци, които ние сега виждаме, това и обстановка, която по всяка възможност няма да се усъвършенства, разяснява Дмитрий Медведев.

Решение по въпроса за признаването на самопровъзгласилите самостоятелност републики в Донецк ще бъде взето през днешния ден. Руските организации от няколко часа оповестяват, че президентът Владимир Путин ще разгласи решението си отговор на апела на депутатите от предходната седмица.
 Руските депутати с апел към Путин да признае за страни ДНР и ЛНР
Руските депутати с апел към Путин да признае за страни ДНР и ЛНР

Документът ще бъде изпратен незабавно в Кремъл

Съветът за сигурност заседава на фона на продължаващи обвинявания от страна на сепаратистките управляващи за провокации от украинска страна. Тази заран бе обявено за опустошение на граничен пункт в Луганската република, от Донецк оповестяват за умрял граждански жител. И двамата ръководители на сепаратистките републики се намират в Москва, откъдето насочиха апел към президента да постави автограф под документа.
 Донецк разгласи изключително състояние
Донецк разгласи изключително състояние

Десетки хиляди души в самопровъзгласилата се република са останали без достъп до вода

Медведев също по този начин припомня, че на територията на двете републики сега живеят към 800 хиляди жители на Русия .

" В случая имам поради даже не съветския свят, за който се грижим, оказваме помощ, поддържаме по всевъзможен метод, а жители на Руската федерация. Граждани, които живеят в друга страна. Това са нашите хора ", акцентира Медведев

Медведев показва и две други неща - че съгласно него Донбас действително не е необходим на Украйна, както и че болшинството съветски жители биха подкрепили признаването на двете републики като вярна крачка от страна на Кремъл.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР