Признаваме си, че Игри на волята“ ни липсва… и то

...
Признаваме си, че Игри на волята“ ни липсва… и то
Коментари Харесай

Топ 5 на някои от най-добрите моменти от "Игри на волята" в TikTok

Признаваме си, че „ Игри на волята “ ни липсва… и то доста! Сякаш свикнахме героите от риалитито да са част от всекидневието ни в продължение на три месеца. Вълнувахме се, радвахме се, хейтихме крепко и споделяхме страстите им по време на игрите. Седмица след финала и след безапелационната победа на Андрей Гидин се запитахме кои бяха най-забавните и запаметяващите се моменти от трети сезон. Поразровихме се в TikTok и ето какво открихме: 

1.Танците на Бойците и Приключенците

Макарената на Приключенците ни разсмиваше постоянно. Цяло шоу си е да гледаш Рабухчиев по какъв начин кърши снага до момента в който припява „ Hey Macarena, ay “, само че и Бойците не им отстъпваха със своята версия на „ Бански на лалета “. 

2.Емоционалният миг с Морунов

Морунов може и да не завоюва „ Игри на волята “, само че несъмнено стана един от най-големите любимци на сезона. Той сподели и потвърди на всички, че сърцето му е по-голямо от желанието за победа и че достолепието и достойнството са най-важното за един мъж. Самият Андрей го избрани като „ най-достоен “ да завоюва.

Виж още: Кой завоюва сърцата на феновете? Топ 7 на най-следваните участници от " Игри на волята "

3.Завръщането на Елизабет от острова

Това е един от тези моменти в предаването, които всички чакахме. Джуджи съумя да превъзмогне себе си и всевъзможни физически закони неведнъж по време на присъединяване си. Имаше моменти, когато бяхме съвсем сигурни, че нищо не може да ѝ попречи, с цел да вземе огромна премия. 

4.Мани, Левски и Тримата Мускетари

На всеки се случва да обърка нещо. Още повече по история и литература. Затова и не съдим Мани, само че грешката, когато позволи, когато я попитаха от къде идва цитатът „ Един за всички, всички за един “, най-вероятно е разсмяла доста хора, освен нас. 

Виж още: TikTok полудя по най-опасната дрога на света! Тя трансформира хората в същински зомбита

5.Паулина и Стратимир

По време на целия трети сезон на „ Игри на волята “ настойчиво витаеше слухът, че сред Паулина и Стратимир има доста повече от другарство. Е, оказа се, че това надалеч не е по този начин. Двамата сами опровергаха този слух. Нещо повече, Паулина показа пред Vbox7, че е щастливо обвързана. Въпреки това, в TikTok е цялостно с фрагменти и видеа с инцидентни погледи, усмивки и непосредственост сред нея и Стратимир.

След всичко това, несъмнено нямаме самообладание за четвърти сезон!

Изображение: https://www.instagram.com/igri.na.voliata.bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР