Признаваме, че от време на време скачаме до колежките, за

...
Признаваме, че от време на време скачаме до колежките, за
Коментари Харесай

8 жеста на влюбената жена

Признаваме, че понякога скачаме до колежките, с цел да забележим какво вършат, до момента в който не въртят смутита и фреш от морков и други странни чудеса, за които споделят, че са био и ще отворят всички чакри, в това число и горещата линия с Люк Скайуокър.

Признаваме, че ни е надалеч по-приятно да гледаме творчеството на Мия Калифа, само че след отпуска сверяваме часовниците и за наша най-голяма изненада, открихме доста значим материал, който би трябвало да покаже какво в действителност прави един влюбен мъж с половинката си. И откакто се запознахме с всички обстоятелства, установихме, както и сътрудниците от другия офис, че никой не е обичал същински жена си, но това е друга тематика.

Все отново е редно да бъдем почтени и да напишем другия значим материал - 8-те жеста на влюбената жена. Не беше изключително мъчно по тази причина започваме мигновено:

1. Истинската жена

Дори и след 2-рата година, тя продължава да е слаба, бельото ѝ към момента не е направило прехода от перверзни прашки към старите бабини парашутки, а също така не бучи толкоз доста, колкото се смяташе от производителя. Някои тъщи могат да основават неверно усещане, както сами разбирате. Практика, господа!

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР