Признаваме, че нямаме търпение да си налеем по една текила

...
Признаваме, че нямаме търпение да си налеем по една текила
Коментари Харесай

Една Скала, една текила и лека нощ

Признаваме, че нямаме самообладание да си налеем по една текила и да я обърнем за положително утро. Но не каква и да било текила и не тъй като сме битови алкохолици.
 Дуейн Джонсън, Mana, текилата му и по кое време да я чакаме
Кaкво ще пуска Скалата през 2020 година

Нямаме самообладание да се напием до несвяст

Нетърпеливи сме да опитаме текилата, която Дуейн Джонсън създава към този момент от няколко години. Преди известно време Скалата постави завършек на дългото осведомително затъмнение и сподели, че текилата му ще бъде пусната в продажба през първото тримесечие на 2020 година

Само преди няколко часа артистът и секс знак разгласи и формалното име на алкохолната си напитка. Разбира се, това се случи в желаната от него обществена мрежа Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Окт 30, 2019 в 4:58 PDT

Джонсън качи фотография, на която се вижда, че е застанал пред помещението, в което ще се създава текилата, а зад тила му виждаме и хората, които ще са виновни за процеса.

В текста под фотографията Скалата разкри, че текилата му ще се споделя... Teremana Tequila . Малко ни изненада, тъй като преди време беше споделил по-различно име, само че очевидно е решил да го промени.
 Дуейн Джонсън, фитнесът му и какъв брой тежи Скалата
Колко тежи Скалата

Не канара, а същинска планина от мускули

Дуейн Джонсън не пропусна и да разясни какво е смисъла на името. Втората част е ясна като бял ден, само че скритите послания се крият в първата.

Tere значи земя, а mana несломимият дух, който всеки един от нас има и който ни направлява. И двете думи са с полинезийски корени, което не ни изненадва, тъй като такива са и корените на самия Джонсън.
 Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Fatherly и кои са най-готините татковци за 2019 година
Кои са най-готините татковци на годината

Няма по какъв начин да не се съгласим с класацията на Fatherly

Той разяснява, че текилата ще бъде създавана с грижа и внимание към качеството. Домът на Teremana Tequila ще бъде в щата Халиско в Мексико - Меката на текилата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР