Признавам си, никак не обичам брюкселско зеле и едва ли

...
Признавам си, никак не обичам брюкселско зеле и едва ли
Коментари Харесай

Искате по-добър секс? Тогава правете това, ако ви стиска

Признавам си, по никакъв начин не обичам брюкселско зеле и надали нещо ще ме накара да изпълня стомаха си с него. Но в случай че някой ме убеди, че то е единствената хран, която ще помогне за това да вляза във форма, дали няма да стартира да го употребявам?
Същото е и с желанието на хората да се радват на по-добър и по-пълноценен секс.
Сигурно понякога лежите, загледани в тавана, чудейки се какво да извършите, с цел да разнообразите малко плътските си милувки с колегата.
Предлагаме ви 5 рисковани метода за възстановяване на половия ви живот.

1. Ако обичате да се гледате в огледалото, до момента в който вършиме секс...
минете едно ходило нагоре и си направете домашна секскасета
Записването на секскасета е идеално, защото е 2 в 1 – ще задоволите по едно и също време ексхибициониста и воайора в себе си. Внимавайте обаче това видео да не види бял свят в интернет или без да желаете, да го прикрепите в работен имейл до вашия началник. Създайте сантиментална атмосфера, затъмнете леко помещението, което ще служи за снимачна площадка, и не слагайте камерата под носа си – домашното порно няма потребност от прекомерно близки фрагменти, нито от разсейващи фактори като вперен обектив в пъпа ви.

2. Ако обичате сътрудникът ви да управлява нещата в леглото...
поиграйте на „ 50 нюанса сиво “
Дори и на сте от най-големите срамежливки, направете се на неопитна и свенлива госпожица, която непрестанно хапе долната си джука. Позволете на любовника си да завърже ръцете, очите, краката ви – с една дума, оставете се на неговата полова берекет.

3. Ако обичате да гледате по-разюздани сериали...
сменете канала и преминете на тези, в които се прожектират филми за възрастни
Ако накарате някой да ви опише с две думи сериала „ Игра на тронове “, не е изключено да каже, че става дума за дракони и доста секс. Дори и да се възбуждате от любовта на хал Дрого и Денерис, пробвайте да подпалите чаршафите с някой паметен порнофилм.

4. Ако обичате да пишете полови sms-и...
заменете ги с мръснишки аудио известия
Не е нужно те да са по-дълги от 10 секунди – и те са задоволителни, с цел да възбудят интереса на колегата ви. Дръжте устата си надалеч от микрофона, с цел да може гласът ви да се чува като шепот. Това сигурно ще наостри сетивата на другия.

5. Ако обичате да употребявате вибратор...
поканете в тази игра и колегата си
Дори и да нямате тандемен вибратор, не бъдете егоисти, споделете своя с другарчето. За начало може да започнете с по-малко като размери дилдо, което да е уместно и за анална обич. Или пък заложете на вибраторите с форма U- те подтикват по едно и също време G-точката, критора и пениса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР