Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме

...
Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме
Коментари Харесай

Хамид Хамид за Настимир Ананиев: Надхитри ме, уникален провокатор е

„ Признавам, че през вчерашния ден бях надигран. Рядко позволявам някой да ме надхитри в Народното събрание, само че през вчерашния ден се случи. Бях по този начин предизвикан и господин Настимир Ананиев ловко извърши този плонж. Нали не мислите, че с тези дребни ръчички мога да съборя този великан с едно бутане. Той е Крали Марко, като камара е. Аз този човек с фадрома не мога да го съборя. “ Това съобщи пред БТВ депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид във връзка вчерашния си конфликт в Народното събрание с депутата от „ Продължаваме промяната “ Настимир Ананиев.

„ Поднасям своето опрощение за грозната си постъпка. Не е редно, извинявайте, господин Ананиев “, сподели Хамид.

„ Отидох да защитя сътрудника си Летифов, който е след интервенция и с патерици. Срещу него имаше извънредно тежка експанзия. През цялото време зад тила ми господин Ананиев бълваше всевъзможни хули и обиди. “, добави той и изясни, че в случай че ги повтори тъкмо, Съвет за електронни медии ще медията „ най-малко за шест месеца “.

„ Господин Ананиев единствено с докосването по този начин се хвърли върху своите сътрудници, че би му завидял и футболистът Божидар Искренов, в случай че гледа тези фрагменти. Той имаше неповторим гений с доста внезапна чупка в кръста по този начин да пада за дузпа, че нямаше арбитър, който да не му я свири. “, изясни още депутатът от Движение за права и свободи.

„ Ананиев го изигра съвършено, ослепителен гений е, неповторим подбудител “, акцентира още Хамид Хамид.

Той разяснява и тематиката с гласуваната оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

„ Никой не е правил коалиция “, безапелационен беше депутатът от Движение за права и свободи.

Той направи съпоставяне с Гогол и съобщи, че върви „ развой мъртви души “ - в тази ситуация „ мъртви депутати “.

„ Даже инфлацията там е достигнала ужасни размери. В началото четем за 1 млн. лева, а в този момент са стигнали 3 млн. лева Това е ужасна инфлация и първите би трябвало да се усещат малко прекарани от цялата работа “, разяснява Хамид Хамид.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР