Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме

...
Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Ананиев ме надхитри, уникален провокатор е

Признавам, че през вчерашния ден бях надигран. Рядко позволявам някой да ме надхитри в Народното събрание, само че през вчерашния ден се случи. Бях по този начин предизвикан и господин Ананиев ловко извърши този плонж. Нали не мислите, че с тези дребни ръчички мога да съборя този великан с едно бутане. Той е Крали Марко, като камара е. Аз този човек с фадрома не мога да го съборя. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид в ефира на бТВ във връзка вчерашния си конфликт в Народното събрание с депутата Настимир Ананиев.

„ Поднасям своето опрощение за грозната си постъпка. Не е редно, извинявайте, господин Ананиев “, сподели Хамид.

„ Отидох да защитя сътрудника си Летифов, който е след интервенция и с патерици. Срещу него имаше извънредно тежка експанзия. През цялото време зад тила ми господин Ананиев бълваше всевъзможни хули и обиди. Ако ги предам тъкмо, Съвет за електронни медии ще затвори бТВ най-малко за шест месеца “, описа Хамид.

„ Господин Ананиев единствено с докосването по този начин се хвърли върху своите сътрудници, че би му завидял и футболистът Божидар Искренов, в случай че гледа тези фрагменти. Той имаше неповторим гений с доста внезапна чупка в кръста по този начин да пада за дузпа, че нямаше арбитър, който да не му я свири. Ананиев го изигра съвършено, ослепителен гений е, неповторим подбудител “, сподели Хамид Хамид.

Относно гласуваната оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, той съобщи, че никой не е правил коалиция, а просто опозицията е употребила своите регламентирани в правилника средства, с цел да реализира задачите си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР