Признат от безбройните читатели по света за един от най-добрите

...
Признат от безбройните читатели по света за един от най-добрите
Коментари Харесай

Рицар в блестящи доспехи - един от най-добрите романтични романи на всички времена

Признат от безбройните читатели по света за един от най-хубавите сантиментални романи на всички времена, „ Рицар в блестящи доспехи “ ще грабне сърцето ви с класическа любовна история, включваща пътешестване във времето, модерна героиня и хубав рицар в блестящи доспехи.

Планираната сантиментална отмора на Дъглас Монтгомъри из красивата британска провинция не протича съгласно упованията ѝ. Когато приятелят ѝ я изоставя на произвола на ориста, без документи и пари, обезверена, тя си пожелава доблестен рицар, който да я избави. И до момента в който Дъглас рони безутешни сълзи край студения мраморен саркофаг в една британска черква, ненадейно пред нея изниква най-смайващият мъж на света.

Непознатият е хубав, само че чудноват – облечен е в блестящи доспехи и за голямо учудване на младата жена, твърди, че е Николас Стафорд, граф Торнуик. А съгласно надписа върху гроба му той е умрял през 1564 година!

Нежното сърце на Дъглас не ѝ разрешава да обърне тил на човек в потребност, даже и на подобен, който има вяра, че е пристигнал от времето на кралица Елизабет I, и твърди, че незаслужено е упрекнат в измяна и ще бъде екзекутиран.

Двамата поемат на необикновено премеждие, пробвайки се да разбулят загадка отпреди няколко епохи. Но по пътя ще открият същинската обич, която не признава време и граници...

 книга ИК " Ибис "

ЗА АВТОРА

Джуд Деверо е псевдоним на американската писателка Джуд Гилиъм. Тя е създател на 43 романа, бестселъри на „ Ню Йорк Таймс “, измежду които „ Сладък измамник “, серията ѝ за „ Нантъкет “ и „ Рицар в блестящи доспехи “. През 2013 година е удостоена с премия на „ Романтик Таймс “ за нововъведение в сантименталния род. Към днешна дата има продадени над шейсет милиона копия на романите ѝ в целия свят.

Джуд израства в дребен град в Кентъки. Следва в университета „ Мурей “ и приключва с тапия по изкуство. В продължение на доста години работи като учителка на деца в пети клас.

Джуд Деверо написа първия си разказ близо две години. След като го изпраща на издателство „ Avon Books “ получава предложение да бъде оповестен. Още на идващия ден напуща работата си и се отдава напълно на писателската си кариера.

Споделя, че „ Рицар в блестящи доспехи “ е обичаната ѝ от всички написани от нея книги. Историята обгръща пътешестване във времето и се развива в сегашното и предишното.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР