Признанието на принц Хари, че е употребявал наркотици, може да

...
Признанието на принц Хари, че е употребявал наркотици, може да
Коментари Харесай

Гонят от САЩ тревомана принц Хари?

Признанието на принц Хари, че е употребявал опиати, може да заплаши визата му за Съединени американски щати. Това предизвести американската адвокатка Неама Рахмани, настоявайки, че “няма изключение за кралски особи ”, представен от в. “Дейли мейл ”.

Херцогът на Съсекс разкри преди месеци в записките си Spare и в телевизионни изявленията, че в предишното е приемал кокаин, канабис и халюциногенни гъби.

Заради признанието в Съединени американски щати има апели молбата му за американска виза да бъде оповестена, с цел да се види дали е разкрил използването на опиати, преди да емигрира в Калифорния със брачната половинка си Меган Маркъл през 2020 година Законът за имиграцията в Америка планува строги санкции за неистина пред имиграционните чиновници, в това число депортиране и възбрана за кандидатстване за поданство.

" Признанието за потреблението на опиати нормално е съображение за недопустимост. Това значи, че визата на принца трябваше да бъде отказана или анулирана, тъй като той сподели, че е употребявал кокаин, гъби и други опиати ”, уверена е Неама Рахмани.

Базираният в Тексас имиграционен юрист Сам Адеър обаче счита, че е “малко евентуално тези самопризнания да съставляват проблем ”, защото няма наказателни присъди по тях.

Не е известно какви тъкмо въпроси са били заложени на Хари, когато е кандидатствал за американската си виза, защото към момента не е ясно какъв документ за престояване е получил. Въпреки това питането към множеството туристи от Обединеното кралство е: “Нарушили ли сте в миналото закон, обвързван с приложимост или разпространяване на противозаконни опиати? ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР