Признанието на Диана Димитрова за преживения побой преди пет години

...
Признанието на Диана Димитрова за преживения побой преди пет години
Коментари Харесай

Диана Димитрова назова името на насилника си

Признанието на Диана Димитрова за преживения побой преди пет години се трансформира в една от настоящите тематики през последните дни поради високата значителност на казуса с насилието над дами в обществото ни.

По-рано през днешния ден актрисата назова името на преподавателя, тормозил я като студентка в НАТФИЗ. Ето какво написа тя в обществените мрежи:

" Добро утро, благи хора. Днес се наспах след осем дни и взех решение да напиша идващите редове.

Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, тъй като е еманация на претърпяното принуждение цялостен живот. Мой някогашен другар ме попита ``Що все на тебе, бе човек?! `` Когато желаех да се развъртвам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка, година и девет месеца, аз не бях подготвена и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!

Мечтата ми беше НХА, и ме одобриха. Първа по триумф, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна организация „ Национална сигурност “). През годините той се ожени и в този момент има две прелестни деца. Разбира се, останахме доста близки, тъй като той е същински добър и обективен човек.

През годините съм говорила във видео изявленията за насилието наложено ми душевен, по време на образованието ми в НАТФИЗ, където още веднъж ме одобриха първа по триумф. И това е реалност. Човекът, който се подписа на изпитите, след това ме смачка, само че отидох с юрист. Преборихме се, дружно.

Тази година разбрах, че неналичието на желанието ми да стигнем до съд, е довела, сътрудник ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази сякаш, национална академия.

Часове преди да изляза онлайн в неделя по BTV в 120 мин., приказвах с момиче - сътрудник, която сподели, да, аз бях при него, поради него, в този момент напущам България. Нейният баща е прочут публицист. Разказа ми, че когато са разбрали кой е татко й, в академията, отношението се е трансформирало, само че горчилката остава и тя в този момент напуща страната...

Снощи ``ТЮТЮН`` в ТБА, София за първи път беше гледан от всеобщо толкоз млада аудитория. Децата в този момент в учебно заведение учат романа на Димитър Димов. Тази вечер играем още веднъж, а представлението е комплицирано, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, нощес игра с температура, само че никой не разбра от публиката. Никой не схваща, какво ни е на нас, тъй като сме експерти и стане ли 19ч., ние излизаме на борба, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, тъй като към този момент не сме НИЕ, и няма място за заболявания. Ти, актьора, имаш задача.

Билетите за нощес, през днешния ден, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, тъй като кариерата ми сега е ТОП и от последната галерия продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ``ВързАла си годината``

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност. Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, тъй като знаеше, че ще се оправя. 33 представления!!!

``Що все на мен?!`` през днешния ден знам отговора, тъй като някой би трябвало да направи първата крачка.

Аз съм известно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не искам нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не искам нищо друго, с изключение на МОРАЛНО отмъщение.

Бъдете здрави и усмихнати и голямо благодаря на армията от положителни хора, които ме поддържат, тъй като ме познават.

Този път ще спечелим ВОЙНАТА! ", приключва поста си Димитрова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР