Призивите да се избере едва ли не служебен председател на

...
Призивите да се избере едва ли не служебен председател на
Коментари Харесай

Йотова: Призивите да се избере едва ли не служебен председател на НС са странни

Призивите да се избере надали не длъжностен ръководител на Народното събрание са странни, разяснява пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

По думите й нейниятполитически опит не й доближава, с цел да разбере какво значи неполитическа фигура в най-политическата институция в страната. Тя бе безапелационна, че е извънредно значимо до края на деня да бъде определен ръководител на Народното събрание, защото единствено по този начин страната ще бъде деблокирана, а институциите ще могат да работят обикновено.

Йотова означи, че оценката за работата на служебното държавно управление е извънредно висока и посочи, чеминистрите имат няколко разновидността за бюджет, които могат да предложат, само че на този стадий няма пред кого да го създадат.

Вицепрезидентът Илияна Йотова беше гостна национална среща на ромските дами „ Момичета с фантазии: да обърнем страницата “, която се организира вРектората на Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.Семинарът се провежда от Центъра за междуетнически разговор и приемливост „ Амалипе “ и събера участници от цялата страна.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР