Призиви към граждани на държава членка на Европейския съюз за

...
Призиви към граждани на държава членка на Европейския съюз за
Коментари Харесай

МВнР: Призиви за подкрепа на руски военнослужещи са абсолютно недопустими

Призиви към жители на страна членка на Европейския съюз за поддръжка на съветски военнослужещи са безусловно неприемливи. Това се споделя в позиция на външно министерство по отношение на обява на съветското посолство у нас.

" Във връзка с обява на Посолството на Руската федерация на формалната му Facebook страница Министерството на външните работи на Република България припомня позицията си, че Република България изрично осъжда съветската експанзия против Украйна, която съставлява жестоко нарушаване на интернационалното право от страна на Руската федерация и посягане против териториалната целокупност на суверенна Украйна.

Призиви към жители на страна членка на Европейския съюз за поддръжка на военнослужещи, участващи в тази противозаконна съветска експанзия, както и за нарушение на европейските наказания, наложени на Руската федерация в отговор на непровокираното и безпричинно навлизане в Украйна, са безусловно неприемливи. Обръщаме внимание, че преводи към посочените банкови институции не могат да бъдат реализирани, защото те са обект на ограничаващите ограничения на Европейски Съюз ", пишат от Външно.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР