Призивът на президента Мутри вън“ ще витае като розов полъх

...
Призивът на президента Мутри вън“ ще витае като розов полъх
Коментари Харесай

Да прецакаш дявола II /Глобално лято 2023/

Призивът на президента „ Мутри вън “ ще витае като розов лъх от измамлив стон на изтощение, в случай че Румен Радев не оглави " общонационален поход за Мир "... Или по-ясно дефинирано – за избавление на България!!! При това ВЕДНАГА..!
Защо е непостижимо през днешния ден за нормалността да възприемем този „ успех “ на справедливостта, под мотото: „ България – БРОД за Мир " – " Българите стачкуват за Мир “?! – от устата на президента.?! За разлика от " Мутри вън " през 2020/ – това би прозвучало през днешния ден, като новата „ национална теория на България “!

„ Кой “ - е дяволът в България! "...98 % от жителите на тази земя са мои клиенти ", – декларира дяволът в изявление пред Наполеон Хил 1938 година (автор на едноименната книга).
„ Мисля, затова стачкувам “ - четем афиш в ръцете на красива и интелигентна българка...
„ Мисли и забогатявай “, асоциирам с ръкописа на „ управлението “ на същия доктор Хил, показващ пътя на младите американци за превъзмогване на огромната меланхолия и личните си  самоограничения във времена на неустановеност и тревога. „ Интервюто с Дявола “ е дисекция на американската реалност, където изказванието на създателя, че  " 98 % от жителите на Съединени американски щати живеят по законите на Сатаната " е толкоз ненадейно и стряскащо, че околните на писателя не разрешават книгата да бъде оповестена и тя е в забвение цели 70 години. Този „ Пътоводител “ за независимост и триумф е бестселър на американците през днешния ден, само че е извънредно нужен и на нас / “умните и красиви българи “/- търсещи решения, които да ни изведат от дълбоката морална, политическа и социално-икономическа рецесия, предизвикана от тоталното разделяне в обществото. /виж „ Калейдоскоп “сп.Сигурност 7-8 2020/

Непосилна за разбиране е ориста на България и положението на всичко значимо за Род и Родина. Последните събития освен задълбочават това чувство, а утвърждават процеса и делегират бъдеще , само на геополитическото си предопределение. Превъплъщението на въпросът „ КОЙ “ - в „ САТАНАТА на НАЦИЯТА “, без значение от  принадлежността си и историческото време, в което живеем, ни кара да се превъзмогнем и най-малко да назовем истината.
Защо е непостижимо за за нормалността на нашите управници през днешния ден , да възприемем " България – Зона на Мира " ; " България – БРОД за Мир " – като общонационален „ успех “ на справедливостта, общонационална Кауз а .?! Да застанат п од мотото: „ Българите стачкуват срещу Войната и за Мир … “?!..............................
За разлика от " предния път " /2020/, когато стачкуваха против „ разрастващата се мафиотизация и ширещата се корупция и безвластие в ръководството на страната “ /според текста в Уикипедия 2020 / . Днес, тези – същите, дружно с " самостоятелните " си медии не поддържат мира и въвличат страната ни в непозната Война.

Навремето Димитър Благоев е споделил, че 2/3 от решенията, засягащи България не се вземат в София, а в столици отвън София. Днес това съответствие към този момент е 5/6. Но дори и с този остатъчен суверенитет /дали/ може нещо да се направи с цел да „ живне “ България и българите?!/виж „ Горещо политическо лято “ сп. Сигурност 2020/
...Българите са задръстени, освен като резултат от този чудноват развой – наименуван „ митинг “… Българите, задръстени от несправедливост, безвластие, анти-български медии, чист бандитизъм от висшите етажи на властта, институционален, партиен и мафиотски рекет… България е унизена, без суверенитет и в колониална взаимозависимост. Българските " политици и водачи " са част от незаконна скица, подвластна агентурна мрежа на непознати служби, с предопределение да обезпечава противозаконни функционалности, обезпечаващи ползи на тези служби /чужди държави/, без оглед на следствията за България и нейните жители. До степен на лансиране и преобразяване на цялата държавна и институционална представителност в антибългарски мафиотски картел от военнолюбци, който мачка всяка нормалност и опция – отвън техните ползи и надзор.
До превръщането ни през днешния ден в прифронтова страна.
„ Върху нашия политически ландшафт израснаха плевелите на неприкритото обслужване и отбрана ползите на непознати страни, шпионски и идеологически централи и клубове в това число и от висши държавни чиновници. Въпросът не е единствено в корупционната съставляваща, общоприетоо присъстваща в арсенала на непознатите ментори, по значителното е, че купувайки си политици и висши служители,  непознатите сътрудници за въздействие, лично  обогатявайки се,  нанасят непоправими вреди на естествените двустранни и многостранни международни  връзки на България. Увлечени от този бизнес, формалните непознати представители у нас не вникват в същината на вътрешнополитическите процеси, несъответстващо осведомят своите държавни управления, чиято политика към България се трансформира „ дефакто “ в поддръжка на клиентелизма, на погазването на законите в името на „ висши “ наднационални ползи “/Виж „ Калейдоскоп сп. Сигурност 7-8 2020/

…За същинския мащаб на това, погазило държавността и виталното кредо на Родината ни национално злополучие, са показателни думите, с които президентът си разреши да назова държавното управление и правораздавателните органи, искайки техните оставки, след невижданата и жалка акция на прокуратурата в президентството на Република България /2020/. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана фантазия на българите: „ Мутри вън “ от държавните институции и долу ръцете от ориста на България – от устата на президента, прозвуча като новата „ национална теория на България “!

Днес, същите представители на " политическата класа ", конфигурирани още веднъж на върха на страната с нелегитимните 12% от гласовете на българите, са оповестени от същия " този " прокурор за " Политически отпадък "!

Това, несъмнено, е скандално, немислимо и неприемливо освен за Европа и цивилизования свят, на който принадлежим.., един държавен глава да си разреши /2020/публично сходен апел към „ демократично “ определения „ мафиотски български картел “ /както го назова и френското издание voltairenet.org/ За да си разреши това Румен Радев, от позицията, която има, не е въпрос на протокол или храброст, а на неспособност, на лимит на допустимост – този парадокс за България, забележим от десетилетия с просто око освен от прозорците на посолствата – да продължава… Днес, даже Главният прокурор не го оспорва , в противен случай – удостоверява го! Но " Абсурдът ", наименуван България – продължава.

Българите емигрираха и се снишиха, те от дълго време не стачкуват, в случай че не са платени, не гласоподават в случай че не са платени, не приказват обществено, тъй като медиите са „ на който трябва… “, нямат религия в нищо!!!

Схемите на политическото статукво, жестокостта на пазарните технологии и гьонсуратите на „ неолибералните полезности “ унищожиха нравствената идентичност и духовна принадлежност на нацията. 

Джендър пространствата на зависимости унищожиха устоите на национално достолепие, еднаквост и подготвеност за отдаденост в изгода Роду. 

След грехопаданието /виж „ Калейдоскоп “сп. Сигурност 7-8 2020/– човешкият жанр е изпъден от Рая и е изпратен в извънредно сложните земни условия, с цел да потвърждава и отстоява правото си да бъде част от мирозданието, като основната задача е оцеляването, което, в действителност, е и безусловния инстикт на „ Homo sapiens “ за самозапазване...Властелините на света от дълго време са открили, че хората се управляват  посредством контрола върху техните страхове, които не им дават опция обективно да мислят и действително да правят оценка връзката си с  действителността.

Десетки години хората на България оцеляват – превърнати в потребители и мижитурки на системата /която ни убива/… - и чакат някой да прецака дявола… и „ протестираме “ единствено в случай че, Сорос или Отворено общество са възнамерявали това.., и когато  рейсовете от Турция са обезпечени, а партиите със дотации са съгласували дейностите си с който там би трябвало /...на Козяк, в Лондон, Германия или Дубай.., а когато стане дума за „ мощния български дух “, може и с някое „ трибуквие “ от посолствата, с цел да „ изчезнат “ ни лук яли, ни лук мирисали познайниците на всички баби в България със звучни имена като Галеви, Брендо, Таки, Черепа и т.н.), или да се появят имената им в " Магнитски " – тъкмо когато би трябвало, до момента в който клетата BG.ПРОКуРАТУРА се скъсва да ги проверява и търси – с все натовските и Европейски Съюз партньорски, могъщи другарства към този момент 30 години… Днес на скамейката на чакащите ред за „ отмъщение “ са се наредили всички отговори на въпросът “КОЙ “?!
Ами същите !!! – с подгряващите бъдещото /ново-старо/ отровно задкулисие, което са ни сготвили… тези, " същите " !
В последна сметка , виждаме по какъв начин Горещото политическо лято 2020 по своята същина е не нещо друго, а същото като това, което следва през 2023 – част от непозната геополитическа тактика за залагане България на прага на непозната Война и непознати ползи.

Призивът на президента „ Мутри вън “ ще витае като розов лъх от измамлив стон на изтощение, в случай че Румен Радев не оглави " общо народен п оход за Мир "... Или по-ясно дефинирано – за избавление на България!!! При това ВЕДНАГА..!
Защото българският народ прозря с угнетеното си „ робско “ възприятие за самозапазване, че този „ импровизиран изначално /през 2020/ “ митинг не е неговият " Код България " ... И се спотаи, както го прави към този момент десетилетия.., тъй като апелът „ Мутри вън “ със страшна мощ се отнася ше и за проектантите и за водачите на ОНЗИ /2020/ протест… За хората на България нямат „ път “ и истина, която да ги поведе.  Когато българите познаят своя КОД на истината, тогава митингът ще бъде един и за часове 100-200-500 хиляди, милион българи ще пометат всичко, което се назовава статукво… в това число и това, което сега яха " Похода за Мир " и бетонира Бойко Борисов и ГЕРБ като пожеланото зло… А на следващия ден, /техно/логично и героично, тъкмо „ ТЕ “ още веднъж ще „ избавят България “..! / С " техните " благ иа рдни чертежи на " F- 16 " за Източния фронт...

И през днешния ден, както през 2020 – протестът на българите, в търсене " БРОД за МИР ", гневни на ВОЕННОЛЮБЦИТЕ ОТ МАФИОТСКИЯ КОРПОРАТИВЕН КАРТЕЛ /ВСЯКА БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ СИ ИМА КОРПОРАТИВЕН НОМЕР, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЧАСТ ОТ ПАРТИИТЕ.../ – УПРАВЛЯВАЩ ДЪРЖАВАТА НИ И ПРАВОРАЗДАВАНЕТО.., ТОЗИ " ПОХОД ЗА МИР " НА БЪЛГАРИТЕ, ПРИЗВАНИ ДА ОТСТОЯВАТ МИРА ЗА ДЕЦАТА СИ В БИТКА СРЕЩУ УЖАСЯВАЩОТО КОЛОНИАЛНО СТАТУКВО ЗА Народоосвободителна въстаническа армия И СПРАВЕДЛИВА ДЪРЖАВА, съдебна експертиза ПРЕВЪПЛЪЩАВА В ПОРЕДНАТА ПРОЕКТИРАНА СХЕМА НА КОМПРАДОРИТЕ В ЕДНО С ТРИБУКВЕНИТЕ СИ ТРУБАДУРИ-КОНСУЛТАНТИ – ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА.
„...Защо Съединени американски щати се оповестиха против своя „ кучи наследник “?! /смята се, че тези думи са казани от Рузвелт във връзка на никарагуанския деспот Анастасио Сомоса/
А „ КОЙ “ ли ще е „ идващия “?!

Христо Иванов, представян като един от водачите на митинга /през 2020/, декларира, че „ Европейски Съюз съзнателно си затваря очите за протичащото се в България... Подобно завладяване на страната в България от мафията стана допустимо единствено посредством елементарно наличния опиат, какъвто са фондовете от Европейски Съюз “... И през днешния ден от там ни " доставят " един ЕвроКомисар и в прелестното си измерение, "...заедно с ПП$ДБ /това са, тези, яхнали митинга 2020/ – имаме ясно виждане за това, че с втория мандат, ще се реализира " конституционно болшинство... " /това стана допустимо след внезапната смяна на държанието на " основния ", след " атентата " и " екскурзията " до Съединени американски щати.../

Все още, за сметка на обстоятелствата, се развяват смешните дрипи на Държавна сигурност и костите на Българска комунистическа партия, а военните бази, комерсиалните покупко-продажби с оръжие, контрабандните канали, обезпечавани и покровителствани от службите- съответстващи на принадлежността ни към НАТО и Европейски Съюз като че ли съществуват единствено във филмите.
България е без суверенитет, най-онеправданата, най-болната и най-бедната страна в Европейски Съюз и НАТО. Управлявана десетилетия от съгласувани партийни водачи, които през днешния ден публично назовават „ мафия “, „ картел “, „ хунта “ , " политически буклуци " !!!
Държава, в която парадоксът на справедливостта като бухалка, в дословна разпра
, с каскет в ръка , се стоварва върху П резидента на България /2020/ – единственият законно определен и посочен с народен избор български политик .., а през днешния ден със поръчката – да се стовари върху главите на " родителите " си...

В такава „ страна “, даже когато разпъват Родината му на кръст, народът, с държанието си на „ благ простак “, потрива ръчички пред тв приемниците и чака някой да прецака дявола. Чака мафията да се преструктурира и дай боже " НЯКОЙ " да ги изчегърта тези " Каскети ". Защото след 30 години оскърбление всички сме едни страхливи маскари и пред борбата за България сред Паши, Черепи, Бойковци, Пеевци и всевъзможни каскети, мутри и дяволи...– българинът или емигрира, или се снишава и отива за Сърнели и Печурки в гората, с цел да не провокира ориста /...не дай си Боже, да пристигна някой Решетников да го освободи/… И като „ Ловецът на Кучки “ дебне и се надява, нека някоя Мутра, /дай Бог и на Сорос/, да вземе децата му на работа У... Гармиш-Партенкирхен… или ги позволен като „ богопомазани “ за достъп до Лондон (Маджо), Германия (Пашата), Дубай (Черепа).., че тук единствено „ републиканци /от САЩ/ за България “ останаха от патриотите – да Възраждат България... Добре, че някъде стоят  хора, дето будят вяра за народен възход… “La dolce vita “!

Прозренията идват при необикновени състояния…
Как да не стачкува човек!!! Поне за МИР...

....

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР