Призивът на премиера е всеки министър така да организира дейността

...
Призивът на премиера е всеки министър така да организира дейността
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Подготовката на България за COVID-19 е една от най-адекватните

Призивът на премиера е всеки министър по този начин да провежда активността си, че да е на първа линия и в помощ на жителите. Всички ние знаехме, че ще има втора вълна и не сме спирали да работим в тази посока. Държавата работи непрестанно в поддръжка на хората и бизнесът. Подготовката на България е една от най-адекватните. Това счита енергийният министър Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по.

Работи се непрестанно за откриване на кревати, българските жители да са спокойни. Ние знаем какво вършим, увери тя.

На въпрос за спомагателните ограничения Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по сподели, че затварянето би бил най-лесният вид, само че не и най-хубавият. По думите й затварянето на стопанската система ще се отрази безусловно отрицателно.

"Нашите старания са насочене към това българските жители да съблюдават ограниченията. Отговорността би трябвало да бъде споделена ", счита тя.

И акцентира, че кабинетът ще направи всичко допустимо, с цел да не се стига до локдаун.

Енергийният министър сподели, че Плана за възобновяване след ковид включва и мярката за енергийна успеваемост - както за жилищните, по този начин и за промишлените жители. Тя уточни, че стопанската система ни е със сериозна енергийна активност.

452 млн. лева ще има за замяна на уличното осветяване. Ще има и още веднъж саниране.

Трябва да знаем, че постоянно сме спазвали европейското законодателство. Средствата ще подлежат на доста сериозен надзор. Тези пари са резервирани за България. Работата е да създадем такива планове, които да бъдат утвърдени и да стартираме оптимално бързо работа по тях, сподели Петкова.

Министърът на енергетиката уточни, че няма средства за въглещните централи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР