Призив за с използването на е направен в Германия. Специалист

...
Призив за с използването на е направен в Германия. Специалист
Коментари Харесай

Включиха и овце в кампанията за ваксинация

Призив за с потреблението на е изработен в Германия. Специалист по работа в екип съумя да изрисува гигантска спринцовка със стадото.

Разбира се, Ханспетер Ецолд е повлиян от пандемията от COVID-19 и по този метод желае да насочи обръщение към сънародниците си. Той употребявал дрон и стадо от близо 700 и няколко кози, с цел да оформи спринцовка с дължина 100 метра. За да накарат овцете да застанат където би трябвало, на земята била сложена храна.
свързани новини6175преди 4 часа7266на 10.11.2021
Германия има по-ниски равнища на спрямо множеството други западноевропейски страни. Според института по инфекциозни болести " Роберт Кох " 71,3% от популацията на страната е получило две дози имунизациите против COVID-19, а 39,3% са с сложени бустерни дози.

" Може би някои хора могат да бъдат достигнати прочувствено, когато логиката и научните разсъждения не работят. Идеята ми хрумна през лятото, когато водех извършения за създаване на екип, употребявайки овцевъдство. Стадото се водеше от овцете, а агнетата бяха откъм гърба. Трябваше да се поставят специфични грижи за тях, тъй като те не можеха да го следват. И тогава ми пристигна концепцията, че и за нас хората е същото. Като болшинство би трябвало да се уверим, че най-слабите не изостават ", показа Ханспетер Ецолд.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР