Призът за фаталната брюнетка, която не успя да стане кмет

...
Призът за фаталната брюнетка, която не успя да стане кмет
Коментари Харесай

Тази българка е на път да грабне Порно Оскара

Призът за съдбовната брюнетка, която не съумя да стане кмет на родния Момин проход поради изтекли голи нейни фотоси

Истински възторг прави Диана Габровска в порноиндустрията! Първата българка, която публично проби във филми за възрастни, сграбчи огромната премия на огромен сексуален фестивал в гръцката столица Атина, който се организира от 9 до 12 юни.

Призът за съдбовната брюнетка, която не съумя да стане кмет на родния Момин проход поради изтекли голи нейни фотоси, а по-късно стана " Мис Плеймейт " и одобри поканата да се влее в редиците на порнокралиците, е за най-хубава сцена сред трима души.

Видеото, което носи купата на Диана, е дружно с една от огромните гръцки порнозвезди Ванеса Адамопулу. Нашето момиче и Ванеса, която играе роля на нейна съседка готина тийнейджърка, се мотаят у дома и гледат обичаните си сериали. Но извън е русият Родион, добре подготвен апаш, който търси идната къща, в която да влезе.

Родион нахълтва в къщата, където се намират Диана и Ванеса. Двете девойки изпадат в суматоха. Родион, виждайки секси девойки, трансформира решението си за обира и тримата се отдават на полови осъществявания. Изпълненията на Диана във видеото, които минават границата на обичайните полови милувки, носят на българката приз за най-хубава анална сцена.

Това е голяма крачка към грабването на порно " Оскар "  - най-големите и влиятелни награди в промишлеността за розови филми. Габровска към този момент натрупа девет излъчени видеа, като всяко последващо демонстрира Диана все по-гореща и разкрепостена. Първата й лента е лесбийска сцена с друга жена, като последователно сексапилната майка подвига равнището с тройка с мъж и жена, както и тройка с двама мъже.

Преди броени дни излезе и последната й лента, в която дружно с други артисти от промишлеността претворява в порно вид кино лентата " Бързи и гневни ". За страдание, Диана не съумява персонално да си вземе премията на еротик фестивала в Гърция поради здравословни проблеми на нейния брачен партньор Тони. Габровска е компактно до него и му оказва помощ в сложните моменти. В същото време тя се грижи и за двамата си синове, които бележат незабравим напредък във футболните си кариери.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР