Призът е от дисциплината Майсторско управление на автомобил, конкурсът се

...
Призът е от дисциплината Майсторско управление на автомобил, конкурсът се
Коментари Харесай

Първа награда за служителят на ОДМВР – Кюстендил, Г. Соколов в Националния конкурс „Пътен полицай на годината“

Призът е от дисциплината Майсторско ръководство на автомобил, състезанието се организира в столицата от 10 до 13 ноември

Георги Соколов от ОДМВР – Кюстендил, завоюва първото място в дисциплината „ Управление на автомобил “. Второто и третото място завоюваха участниците от Столична дирекция на вътрешните работи – Андрей Йорданов и Мартин Пасков. Наградите в категорията връчи Бойко Рановски - шеф на ИА " Държавна автомобилна администрация "
Националният конкурс „ Пътен служител на реда на годината “ се организира за 28-и път.

По правилник право на присъединяване в него имат младши автоконтрольори, като всяка ОДМВР излъчва по един тим, а дирекцията - хазаин има право да образува два. Тази година в надпреварата участваха и образувани дамски тимове. Участниците се състезаваха в дисциплините:

Теоретичен изпит по профилирана подготовка; Оказване на първа долекарска помощ на потърпевши при пътнотранспортно произшествие – доктрина и практика; Стрелба с пистолет; Майсторско ръководство на автомобил; Майсторско ръководство на мотоциклет.
Победителите получиха премиите си на публична гала в столицата в наличието на заместник-директора на Групово дело „ Национална полиция “ старши комисар Борислав Муеров, началника на отдел пътна полиция в ГДНП комисар Димитър Мичев, ръководителя на СБА Емил Панчев, зам.-председателя на БЧК доктор Надежда Тодоровска, шефа на ИААА Бойко Рановски, зам.-председателя на ДАБДП Мария Лазарова, както и предишни ръководители на „ Пътна полиция “.

Георги Соколов е чиновник на група „ Контрол на придвижването по основни пътища и автомагистрали “ към бранш „ Пътна полиция “ – ОДМВР .

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР