„Приятно съм изненадан от този мил жест, не очаквах такава

...
„Приятно съм изненадан от този мил жест, не очаквах такава
Коментари Харесай

Тамплиерите от Командерия „Св. Св. Константин и Елена“ връчи...

„ Приятно съм сюрпризиран от този благ жест, не чаках такава оценка. Един кмет си прави работата, за която е определен като подобен и по този начин е вярно. Затова съм щастлив, че всички наши старания Пазарджик да се развива сполучливо и дружно да прекосяваме през разнообразни провокации са оценени и то от такива организации, които имат отношение към локалната си общественост и които се сплотяват към извънредно потребни и богоугодни каузи”. Така кметът на Пазарджик Тодор Попов благодари на Емил Неделчев – канцлер на Командерия „ Св.св. Константин и Елена “ - град Пазарджик при връчването на Грамота за доблестно осъществяване на гражданския дълг, грижа към хората в потребност, нестихваща религия в положителния излаз и проявена храброст в битката за преодоляване на пандемията от Ковид-19.



„ Ние в действителност положихме старания в тези дни на провокации, преди всичко, да съхраним живота и здравето на хората. Разбира се, огромните герои са нашите медицински лица, а Общината има по-глобалната и координираща функционалност и има за цел да организира такива политики, че хората да се усещат по-сигурни и по-спокойни. Кметът на Общината би трябвало да е виновен в такава обстановка и да не разрешава суматохата да провокира неправилни решения, които да пречат за развиването на града ни. Затова е сложен салдото в това хем да не бъде прекъсвана работата на хората и да не се затварят бизнеси и в това време хората да не се подлагат на непотребен риск”, сподели още Тодор Попов и показа, че се надява по-трудното в пандемичната обстановка към този момент да е отминало. Кметът благодари на екипа си, на всички чиновници в общината за работата им в интервала на пандемия.



При срещата си с кмета тамплиерите припомниха две свои начинания, адресирани към лекарите, които са на първа линия – присъединяване им в акцията „ Хапка надежда” и поздравът им към дамите медици във връзка Международния ден на дамата – 8 март. Тамплиерите желаеха подпомагане от Община Пазарджик за друга своя самодейност – детски маратон, който ще се организира през лятото и поканиха Тодор Попов да открие спортното мероприятие и да връчи премиите на най-хубавите дребни маратонци.

*Източник - пресцентър на Община Пазарджик

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР