Приятната изненада през миналия сезон в Серия А Аталанта и

...
Приятната изненада през миналия сезон в Серия А Аталанта и
Коментари Харесай

Гредата спаси Аталанта в края

Приятната изненада през предишния сезон в Серия " А " Аталанта и новакът СПАЛ разделиха точките в извънредно забавен мач на " Атледи Д`Адзури " в Бергамо. Двубоят от 12-ия кръг на калчото приключи 1:1, като и двата отбора могат да съжаляват, че не завоюваха трите точки. Бергамаските, които участваха през седмицата в Лига Европа, не демонстрираха никаква отмалялост, като изиграха доста мощно първото полувреме.

Браян Кристанте в 23-ата минута даде задатък на Аталанта, откакто се възползва от подаване на Рафаел Толой, а в оставащите минути домакините пропуснаха да удвоят. Гостите също не се предаваха, само че " нерадзурите " бяха по-добри преди почивката.

Втората част стартира с пропуск на Петаня, а по-късно Федерико Матиело бе покрай равнене. Изравнителното попадение въпреки всичко пристигна в 64-ата минута, когато Мирко Антенучи подаде с пета на влезлия преди минути Лука Рицо, който не остави шансове на Етрит Бериша.

Пет минути по-късно Аталанта остана с човек по-малко. Ремо Фрюлер бе изпъден благодарение на ВАР (Видео помощник рефер). Това даде късмет на СПАЛ да търси цялостен поврат, като небесносините станаха още по-активни, а в 91-ата минута Антенучи удари гредата с удар отвън наказателното поле, който рикошира в Толой, с цел да не влезе в мрежата.

Така Аталанта има четири победи, четири равенства, четири провали и актив от 16 точки, до момента в който СПАЛ остана 16-и с девет точки.

СЪСТАВИТЕ

МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА АТАЛАНТА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА СПАЛ Серия А 12 кръг, неделя 5 ноември  Аталанта 1:1краен резулат  Спал 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР